TATĂL LUI GABI BĂDĂLĂU NU O VREA PE BIANCA DRĂGUȘANU ÎN BRAȚELE FIULUI SĂU! FOSTUL POLITICIAN, AVERTIZAT DE APROPIAȚI

Fostul politician Niculae Bădălău este împotriva relației pe care Gabi, fiul său, o are cu Bianca Drăgușanu. El a fost avertizat de apropiați că relația nue tocmai bună pentru fiul lui.

Scandalul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu este mai mare decât oricând în aceste zile. Procesul de divorț încă nu s-a finalizat, iar cei doi își aruncă acum cuvinte grele. În tot acest timp, Gabi Bădălău a început o relație cu Bianca Drăgușanu, diva care, la rândul ei, a ținut capul de afiș al tabloidelor de multe ori, ultima dată când a fost bătută de Alex Bodi, de care avea să se despartă, în cele din urmă. Dar Niculae Bădălău, fostul politician, nu ar fi de acord cu această relație. El i-ar fi transmis deja acest aspect fiului său.

Potrivit unor prieteni apropiați din cercul lui Niculae Bădălău, care au făcut declarații pentru Xtra Night Show, fostul politician nu ar fi deloc de acord cu escapadele fiului său, motivul fiind că îi afectează imaginea de om influent pe care o are în societate. Mai mult, Bădălău Senior ar fi fost avertizat de prieteni și cunoștințe că acest comportament al fiului său îi va dăuna în viitor, situațiile în care acesta este pus fiind unele destul de rușinoase și care nu par să se sfârșească prea curând.

Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri uluitoare din căminul conjugal

Claudia Pătrășcanu continua să-și acuze soțul! Ultimele dezvăluiri sunt uluitoare! După acuzațiile de consum de substanțe interzise, practicarea jocurilor de noroc, infidelitate și furt, acum a venit rândul celor de violență. Cântăreața a povestit calvarul prin care a trecut, iar Andreea Bănică i-a fost chiar martor la multe ditre scenele reprobabile. „De atâta suferință, umilință și tot ce mi s-a întâmplat, aveam în minus vreo 10 kilograme pe atunci. A fost violent, dar nu m-a lovit practic. Dar nici eu nu m-aș lăsat lovită, sunt o femeie puternică. A avut tentativa de a lovi două uși în casă de față cu copiii”, a declarat Claudia Pătrășcanu.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com