Tatăl Monicăi Gabor, executat silit pentru un credit neachitat. De ce nu i-a trimis fiica sa banii necesari

Grav bolnav și dator vândut, Emil, tatăl Monicăi Gabor, a fost executat silit. Deși se află într-o situație în care nu mai știe pe unde să își scoată cămașa, bărbatul spune că la mijloc este o înțelege pe care a făcut-o cu fetele lui. Motivul pentru care niciuna dintre ele nu-i trimit banii necesari.

Tatăl Monicăi Gabor, executat silit și îngropat în datorii

În urmă cu doi ani, Emil Gabor a figurat ca debitor într-un dosar de încuviințare executare silită, înregistrat la judecătoria Bacău, pe data de 19 iulie 2018, din cauza unui credit restant în valoare de 9.000 de euro. Dobânzile, comisioanele, dar și penalitățile de întârziere l-au dus într-o situație fără scăpare.

În luna ianuarie a anului 2020, acesta a fost dat în judecată de o instituție specializată în recuperarea datoriilor, procesul având legătură cu cel de executare silită din 2018. În plus, problemele cu legea nu sunt singurele necazuri cu care tatăl surorilor Gabor se confruntă. La finalul anului precedent, Emil Gabor a fost internat mai multe săptămâni în spital, iar medicii i-au pus mai multe diagnostice, toate cauzate de accidentul pe care l-a suferit în urmă cu 10 ani.

„Nu-mi trimit prea mult că așa e bine”

Cât despre motivul pentru care nu primește ajutor financiar din partea fiicelor sale, la mijloc, din spusele acestuia, este o înțelegere. Bărbatul a convenit cu Monica și Ramona să îi trimită o sumă modică lunar, pentru ”a nu se sparge în figuri”. În plus, declară că nu este nici omul ”care să cerșească”.

“Eu nu sunt omul care sa cerșească. Nu-mi trimit prea mult că așa e bine. Am o înțelegere cu ele și îmi trimit niște bani, dar nu mulți ca să nu mă sparg în figuri. 400 de ron sunt buni și atât.” a spus Emil Gabor pentru Antena Stars.

Sursa: playtech.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com