Taurii – cei mai loiali parteneri

Deși nu pare și nici nu știe, Taurul este foarte posesiv. Vrea să strângă, să adune, atât oameni cât și persoane.

a

Nimic nu se compară cu loialitatea unui Taur îndrăgostit. Va face declarații de dragoste, va posta pe Facebook, pe Instagram. Taurul vrea ca lumea să știe că tu ești aleasa lui. Dacă ești iubită de un Taur, știi sigur că te va iubi pe viață.

Un Taur te va iubi pentru ceea ce ești. Are o inimă mare, iar dragostea îi trezește calități de invidiat. Devine mai puternic, mai muncitor, mai receptiv la ceilalți.

Reprezentanții acestei zodii s-au născut să-și protejeze iubirea. Mare atenție la gelozii. Să-l faci pe Taur gelos e ca și cum ai trimite un elefant în magazinul de porțelanuri. Cineva va avea de suferit. Nu trezi bestia!

Taurul este singura zodie cu care poți avea o relație la distanță. Dragostea și loialitatea lui nu țin cont de kilometrii care vă despart.
Nativii din Taur vor munci mult pentru bunăstare. Vor să trăiască bine și vor să asigure familiei necesarul zilnic. Nu vei găsi un Taur fără bani în buzunar pentru că va drămui fiecare bănuț și pentru că știe bine valoarea banului.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com