ȚEAPĂ DE ZILE MARI PENTRU UN BĂRBAT CARE A MERS LA SERVICE-UL AUTO! CE I S-A ÎNTÂMPLAT ÎN TIMP CE DORMEA ÎN MAȘINĂ ÎNTRECE ORICE IMAGINAȚIE

O mașină este un lucru de care trebuie să ai grijă constant. Tocmai de aceea, atunci când întâmpini o problemă serioasă, este necesar să apelezi la un mecanic auto specializat, care te poate ajuta să remediezi totul în cel mai simplu mod cu putință. 

a

Un bărbat a trăit pe pielea lui o situație de-a dreptul inedită, după ce a constatat că are nevoie de un schimb de ulei. Fără să mai stea pe gânduri, acesta a mers la service-ul auto și a considerat că totul se va termina cu bine, astfel încât să poată merge din nou liniștit cu mașina lui.

Dar cum socoteala de acasă nu se potrivește niciodată cu cea din târg, bărbatul avea să afle că urmează să fie pus într-o situație cum nu a mai întâlnit.

Promotor.ro informează că acesta a adormit în mașină, în timp ce aștepta ca mecanicii să-și facă treaba. Cu toate acestea…surpriză! Nimeni nu s-a ocupat de mașina lui și a găsit-o pe aceasta fix așa cum o lăsase în service, neatinsă.

Ce a pățit un bărbat, într-o parcare din București

În București este o problemă reală cu locurile de parcare, așa că atunci când apuci să parchezi, trebuie să fii cu mare băgare de seamă, căci lucrurile sunt imprevizibile. Un bărbat din București a experimentat pe pielea lui un lucru de-a dreptul comun în Capitală. Acesta a mers în sectorul 5, acolo unde locuiește străbunica sa, pentru a-i duce câteva alimente.A parcat mașina în proximitatea blocului și a urcat pentru a lăsa lucrurile în casa străbunicii sale, însă atunci când a ieșit din bloc a constatat cu stupoare că doi indivizi îi blocaseră mașina și nu mai putea să iasă din parcarea respectivă.

Sursa: cancan/ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com