Telefoanele mobile au o tastatură secretă! Nu veți mai tasta niciodată la fel ca înainte

Oamenii abia își dau seama că telefoanele au o tastatură secretă care este mult mai bună! Vei vedea că nu vei mai tasta niciodată la fel ca înainte.

a

Telefoanele mobile au o tastatură secretă

Există un truc inteligent în ceea ce privește tastatura telefonului mobil. Toți posesorii de telefoane Android trebuie să îl cunoască! Acesta poate face mult mai ușoară utilizarea telefonului tău și este gratuit pentru a fi deblocat.

Există o versiune secretă „plutitoare” a tastaturii Google, pe care o puteți muta și redimensiona.

Acest lucru poate fi extrem de util, deoarece o puteți muta într-o poziție mai bună și o puteți face foarte mică (adică să redimensionați tastatura).

Tastatura flotantă este unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale Android. În primul rând, asigurați-vă că folosiți Gboard, care este tastatura proprie a Google.

Pe multe dispozitive Android, Gboard este tastatura implicită.

Dar pentru a verifica, accesați:

Settings > System > Language & Input > Manage Keyboards (Setări > Sistem > Limbă și introducere > Gestionați tastaturi) și activați Gboard.

Acum deschideți o aplicație în care ar trebui să tastați, precum mesageria, WhatsApp etc…

Odată ce apare tastatura Gboard, uitați-vă la rândul de pictograme de deasupra literelor. Veți vedea o pictogramă care arată ca o tastatură mică plutind deasupra unei linii orizontale. Atingeți-o!

Dacă nu puteți vedea pictograma, este posibil ca aceasta să fie ascunsă. Pentru a o dezvălui, atingeți pur și simplu săgeata albă pentru a dezvălui opțiuni suplimentare.

Există, de asemenea, pictograma cu trei puncte care dezvăluie toate opțiunile Gboard disponibile.

Odată ce apăsați butonul cu tastatura mică de deasupra liniei, tastatura dvs. plutitoare se va activa automat.  Veți vedea imediat colțuri reglabile în jurul tastaturii, pe care le puteți modifica rapid pentru a redimensiona tastatura. Pur și simplu trageți înăuntru și în afară la colțuri pentru a face tastatura mai mare sau mai mică. Totodată, puteți folosi săgeata „tab” din partea de jos a tastaturii pentru a o trage în jurul ecranului.

Acest lucru vă permite să plasați tastatura Gboard în locul exact în care doriți să fie și, de asemenea, perfect dimensionată.

Pentru a ieși din acest mod, trageți fila săgeată de jos până în partea de jos a ecranului și dați-i drumul. Astfel, tastatura va reveni în poziția normală.

Nu veți mai tasta niciodată la fel ca înainte

Odată ce cunoașteți acest hack pentru Android, îl veți putea activa foarte ușor ori de câte ori doriți. Nu este întotdeauna la îndemână, dar poate fi extrem de util.

De exemplu, s-ar putea să ți se pară util atunci când vrei să îți folosești telefonul Android cu o singură mână. Micșorând tastatura și mutând-o în stânga sau în dreapta, o puteți aduce în poziția ideală pentru a scrie mesaje text cu o mână în timp ce țineți o cafea sau o bară de susținere în autobuz cu cealaltă mână.

Dacă funcția nu funcționează pe telefonul dumneavoastră, asigurați-vă că ați actualizat device-ul la cea mai recentă versiune Android.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com