Teo i-a spus Maiei adevărul CRUNT. „N-am adoptat-o”

Pe 9 mai Maia Trandafir a împlinit 16 ani și din copilul mic și scump s-a transpoformat într-o adevărată domnișoară extrem de frumoasă și educată. Puțin o știu pe Maia în viața ei personală, dar fata lui Teo Trandafir este de un bun simț rar întâlnit la copiii de vedete.

a

A fost crescută de Teo în așa fel încât să înțeleagă că desi mama ei este cea mai iubită vedetă din România, Maia trebuie să-și câștige singură notorietatea și să învețe să fie o femeie responsabilă în viitor.

Deși poate mulți cred că Maia este un copil răsfațat care are acces la orice își dorește, Teo a adoptat să-i ofere o educație „normală” și să nu o lase să cadă pradă banilor și famei de care beneficiază și ea datorită notorietății mamei sale.

Teo Trandafir declara exclusiv pentru HUFF că Maia nu a fost „adoptată” ci așteptată de ani de zile de când și-a dorit un copil.

„L-am întrebat pe Dumnezeu dacă trebuie să fac pasul acesta, iar la scurt timp acesta mi-a răspuns și așa a apărut Maia.”

Maia a fost întrebată dacă își dorește să se implice în proiecte lui Teo Trandafir pe online, cum ar fi revistateo.ro, care a fost 5 ani cel mai citit site de femei din România. Iar exclusiv din dorința ei, aceasta s-a implicat în aproape toate proiecte lui Teo. Teoriashow.ro este un alt proiect online al lui Teo Trandafir,  unde Teo face podcasturi și o implică și pe Maia în postări.

Și acestea sunt doar două din proiectele vedetei Kanal D, care se bucură de un număr foarte următorii pe contul său de Instagram.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com