Teo mărturisire dupa 15 ani: Eu de fapt nu am adoptat-o pe Maia

Teo Trandafir a vorbit la Europa FM despre adopția Maiei, vedeta i-a mărturisit lui Toader Păun ca Maia nu a fost adoptată, ci așteptată.

a

„L-am întrebat pe Dumnezeu dacă trebuie să fac pasul acesta, iar la scurt timp acesta mi-a răspuns și așa a apărut Maia.”

Podcasturi by Teo Trandafir

Sunt atât de fericită, am făcut un site care se numește teoriashow.com, unde public aceste podcasturi de 4 minute în care oamenii se regăsesc.

La final pentru ca a vorbit de Mircea Badea, vedeta le-a urat ascultatorilor o vorbă comună: Oameni buni vă doresc să aveți bucurii mici și dese.

Iată cum arată casa lui Teo Trandafir în care locuiește cu Maia – VIDEO!

Teo Trandafir s-a mutat într-o casă nouă cu fetiţa ei, Maria. Vedeta n-a vrut să facă o investiţie o investiţie pe viaţă, aşa că a ales să stea cu chirie. Prezentatoare tv şi-a dorit o schimbare radicală în viaţa ei, aşa că a decis să se mute.

Teo şi Maia sunt extrem de fericite în noua casă. Cele două sunt mândre de noua locuinţă, iar prezentatoarea tv a mărturisit că îşi împart una alteia treburile casnice şi se înţeleg de minune.

„A fost prima şi ultima casă pe care am văzut-o. Am văzut-o, am contactat proprietarul şi am luat-o. Aici trăim. Nu vreau să miroasă a ceapă în casă, aşa că nu prea mai gătesc. Noi nu prea ieşim din casă”, a declarat Teo, la Kanal D.

Ori de câte ori are o decizie importantăî de luat, Teo se consultă cu fiica ei, iar fără acordul ei nu face niciun pas. Din fericire, Maia a fost foarte mulţumită de noua casă: „De când am intrat, mi-am dat seama că aici este acasă. Adică, mă aşteptam să fie o casă mai rigidă, dar e chiar o casă călduroasă, primitoare şi mi-a plăcut foarte mult”.

Teo şi Maia încă se acomodează cu noua casă şi în fiecae zi descoperă lucruri noi. Un detaliu important este că Teo s-a hotărât să nu aibă internet wireless în casă: „Ne cam fură…şi pe una, şi pe cealaltă. Am zis că ce avem pe telefon ne ajunge!”

Sursa: vedete.huff.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com