Teo Trandafir, în tabăra celor care vor să fie imunizați împotriva coronavirusului! ”O să declanșez o mică isterie, dar sunt omul care s-a vaccinat…”

Este extrem de hotărâtă și determinată, nu doar profesional vorbind, ci și în viața de zi cu zi. Mamă iubitoare și protectoare, Teo a vorbit pentru CIAO.RO despre super relația pe care o are cu fiica ei, Maia, casă, vacanțe, profesie dar și despre un viitor partener de viață, căruia nu ar trebui să îi lipsească blândețea și înțelegerea…

a

Teo, pentru ce ai fost recunoscătoare în 2020?

Pentru toate lucrurile pentru care oamenii din jurul meu au fost îngrijorați. Pentru că mi-am păstrat sănătatea, pentru că nici unul dintre membrii familiei, prietenii, cunoscuții nu au avut necazuri. Am evitat extremele și am trecut cu eleganță peste situația actuală care a pus presiune pe mentalul colectiv și a făcut din noi, oamenii, mici monstruleți care urlă mai rău decât ar fi cazul. De când cu covid, a fost de la început o isterie, există sau nu există, nu s-a putut discuta normal. Eu sunt recunoscătoare că pot discuta fără patos despre aceste lucruri.

Sunt multe lucrurile pe care nu ai avut curaj să le faci în 2020, care tocmai a trecut?

Da. N-am avut curaj să mă pup cu nimeni, decât dacă am fost luată prin surprindere, să ies la cumpărături, să fac lucruri la limita inferioară a pericolului. N-am vizitat pe nimeni din zona de risc. Nu am avut să mă îmbolnăvesc că să nu ajung la spital.

Cum ți-ai dorit să te prindă anul 2021? Care sunt așteptările tale pentru acest nou an în care nu am scăpat încă de pandemie?

O să declanșez o mică isterie, dar sunt omul care s-a vaccinat dintotdeauna. Sper ca acest an să mă găsească vaccinată și cu rapel făcut cât mai curând. În felul asta m-aș simți mai ocrotită, chiar dacă aș purta în continuare masca. Ar fi un scut de protecție. Mi-am făcut și vaccinul antigripal.

Care ar fi cea mai mare frică a ta pentru acest an 2021?

Frica de suferința celor din jur și a mea. Indiferent dacă dorim sau nu, discuțiile noastre se învârt în jurul acestui subiect. Fricile noastre sunt comune în perioada asta. În perioada asta oamenii au anxietăți, probleme, depresii.

Tu și Maia v-ați mutat într-o nouă casă, cu chirie, din câte am înțeles, și fără internet. A fost mai simplu să vă mutați cu chirie? Nu cred că se pune la voi problema banilor  pentru a va muta într-o casă a voastră. E mai practic așa, mai economic vorbind?

Informația este foarte veche, am stat într-adevăr cu chirie, dar acum stăm în casa noastră, cu Internet. La vremea respectivă am hotărât să stăm cu chirie într-o casă pe care nu ne-o puteam permite. Am luat atunci un an sabatic și am stat acolo până când s-a terminat casa noastră. A durat ceva timp până am terminat de construit, până am tras utilitățile.

Acum stăm într-o casă mai mică, dar un adevărat buncăr, avem vecinii pe care i-am dorit dintotdeauna. A fost visul meu și al lui Keo să locuim unul lângă altul și acum suntem uniți prin garaje.

Ce le transmiți celor care încă sunt interesați să afle ce salariu are Teo Trandafir? Între Cătălin Măruță, Andreea Esca și Mihaela Rădulescu, unde s-ar poziționa Teo Trandafir, financiar vorbind?

N-am nici cea mai vagă idee ce salarii au colegii mei și nu mă interesează acest aspect, pentru că nu pot influența asta. Nu este ca și când uitându-te în buzunarul altei persoane, îți crește și ție buzunarul. Dacă Bill Gates câștigă câteva milioane pe secundă, eu nu pot face nimic în legătură cu asta. Nu știu și nu m-a interesat niciodată.

Atâta timp cât nu pot face altceva decât să atrag, povestind ce salariu am eu, niște energii negative inutile. Am venituri și cheltuieli pe măsură, ca fiecare om, și le am și eu pe ale mele că toți ceilalți… Am oameni pe care trebuie să îi ajut, pentru că nu se pot ajuta singuri, am niște obligații pe care trebuie să le îndeplinesc și care cresc exponențial în funcție de câștiguri, taxe, impozite.

Cum ai reacționat când Maia ți-a prezentat primul băiat cu care a ieșit în oraș?

Ne-am cunoscut, am dat mâna, nu este o tragedie să îți lași fata frumoasă să iasă în oraș să bea un suc. Nu a fost niciun fel de problemă, era un tânăr de aceeași vârstă, condiție. Așa cum nici părinții băiatului nu s-au speriat de fiica mea, așa nici eu nu am fugit să mă ascund de teama unui băiețel.

I-ai dat sfaturi despre relații fiicei tale? Care a fost cel mai de preț în acest sens?

Relația mea cu Maia este una foarte cool. În momentul în care are nevoie de un sfat vine la mine, dacă nu se încuie la ea în cameră și le gândește. Este un om extrem de înțelept și echilibrat. Da, i-am dat un sfat, încă de când avea trei ani, și anume că în viața asta nu trebuie să faci nimic, fără explicații și argumente. În afară de un singur lucru: să fie fericită.

Ai vreun ritual specific de iarnă atunci când vine vorba de frumusețe? Cum te menții în sezonul rece și cum ai grijă de tine acum?

Folosesc creme mai grase. Dacă vara folosesc serum și o cremă ușoară, iarna folosesc crema de noapte pe sub machiaj.

Care este prima vacanță în care îți dorești să pleci cu fiica ta în noul an?

Nu ne facem planuri irealizabile ca după aceea să fim dezamăgite. Așteptăm să vedem cum va evolua situația, dacă ne vaccinăm sau dacă nu vrea să meargă cu altcineva în vacanță, pentru că este cvasi majoră. Probabil planurile noastre de vacanță nu vor mai coincide multă vreme.

Lipsește ceva important în momentul acesta din viața ta?

Nici la asta nu m-am gândit. Am așteptări normale, astfel încât să nu mă trezesc dezamăgită. Cu adevărat nu îmi doresc nimic din ceea ce nu am. Probabil nu îmi doresc eu suficient. Îmi doresc, punctual, mici lucruri. Am un loc de muncă pentru care spun „mulțumesc!”, am o stare de sănătate care îmi permite să îmi fac profesia, am un copil decent care nu mi-a făcut niciodată probleme, dimpotrivă. Am o viață foarte apropiată de normal, nu îmi doresc vacanțe în Maldive, deci sunt un om fericit.

Ai putea să trăiești fără televiziune? Cum te-ai simți dacă la un moment dat nu ai mai face asta? Și în ce alt domeniu ai vrea să activezi?

Cred că vorbesc bine, aș putea să fiu public speaker, deși piața s-a umplut de public speakeri. Aș dori și aș putea susține cursuri inspiraționale în care să le explic oamenilor că întotdeauna trebuie să îți pui probleme în legătura cu propria persoană și cu cei din jur ca să nu ai mari „fracturi” în viață. La starea mea de sănătate nu aș putea căra pavele. Înainte aveam probleme.

Mi s-a intampat la un moment dat să fac o pauză din televiziune și mă gândeam că aș putea să mă angajez secretară, dar mă întrebam ce o să zică lumea. Acum acest orgoliu a dispărut, odată cu vârsta am devenit mai înțeleaptă. Ce o să zică lumea este treaba ei.

Cum ar trebui să fie jumătatea ta? Ce ar trebui să aibă sau să nu aibă față de vechile relații pe care le-ai avut?

Am tot vorbit despre asta și în interviul cu Denise Rifai la „40 de întrebări”. Cred că pe mine mă îmblânzești cu blândețe. Dacă mă iei încet, funcționez. Dacă te impui, ești autoritar încerci să îmi reorganizezi viața și felul de a gândi, eu având deja 53 de ani, și tu știind asta când m-ai luat, m-ai pierdut de mușteriu. În opinia mea, atuurile critice, în afară de cele fizice, care trebuie să fie decente, sunt înțelegerea, să putem râde împreună, să stăm în întuneric, fără net sau electricitate, și să ne simțim minunat. Să avem o lume fără lumea de afară.

Unde și cum te vezi peste încă 5-10 ani personal și profesional vorbind?

Există un răspuns pe care nu îl mai folosește nimeni, dar la care eu o să apelez acum: nu știu!

Până la 52 de ani cred că ai văzut și auzit multe! Există totuși ceva ce te-a deranjat extrem de mult până acum sau ai vrut să faci și încă nu s-a realizat?

Eu mi-am clădit drumul cu pași mici și o doză de modestie pe care cred că am demonstrat-o. Nu sunt lucruri uriașe pe care aș fi putut să le fac și nu le-am făcut. Am familia pe care mi-am dorit-o și fac ceea ce îmi place. Toate lucrurile care te deranjează trebuie uitate. Cu cât le uiți mai repede cu atât încetează să te mai deranjeze. Dacă tot timpul te deranjează același lucru și nu poți trece peste, îți irosești energia inutil. Am uitat deja ce m-a deranjat. În acest moment mă deranjează ce deranjează pe toată lumea, situația în care ne aflăm ca omenire, în aceste vremuri de pandemie.

Sursa: ciao.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com