TERAPIA CU OXIGEN HIPERBAR A MAI FĂCUT O VICTIMĂ! MEDICUL LUI PETRICĂ MÎȚU STOIAN ŞI-AR FI DISTRUS PLĂMÂNII CU ACEEAŞI PROCEDURĂ

Terapia cu oxigen hiperbar, care ar fi dus la decesul artistului Petrică Mîțu Stoian, a mai făcut o victimă! Medicul regeretatului cântăreţ şi-ar fi distrus plămânii cu aceeaşi procedură.

a

Dezvăluirea a fost făcută chiar de reprezentanţii clinicii Nera, potrivit spynews.ro.

În urmă cu câteva zile, aceştia explicau într-un comunicat faptul că Bogdan Matei este un medic renumit în terapia hiperbară: „Medicul drd asist. univ. Bogdan Matei este medicul nostru pe terapie hiperbară pentru care deține drept de liberă practică recunoscută de Ministerul Sănătății prin absolvirea examenului de competență în medicină hiperbară. Este medic specialist psihiatru cu activitate de cercetare în biofizica medicală și biotehnologie celulară prin care promovează noi terapii în domeniul oncologic și predă în cadrul disciplinei Fiziologie din UMFCD. A susținut cursuri și examene periodice în domeniul asigurării primului ajutor de bază”.

Într-un alt comunicat, cei de la clinică încercau să explice că terapia cu oxigen hiperbar este inofensivă. Printre altele, aceştia au mai dezvăluit câţi oameni au fost vindecaţi prin această terapie.

„În total, în cadrul Clinicii Nera în anul 2021 au fost evaluați 579 de pacienți (nu toți au primit acordul medicului pentru a urma terapia cu oxigen hiperbar), din care 342 de pacienți cu probleme post-Covid. (…) Așadar, medicina hiperbară de la Clinica Nera a salvat vieți în România. (…) La Clinica Nera au fost realizate cca 4500 de sesiuni de terapie hiperbară pentru pacienți şi au avut loc doar două barotraume (din care o barotraumă a fost a medicului cu competență hiperbară). În cadrul secției de recuperare medicală au mai fost consultați 69 de pacienți şi realizate 170 de proceduri. La Clinica Nera nu a murit niciun pacient. Aducem la cunostință opiniei publice că barotraumele au o probabilitate extrem de mică (0,02%) și apar spontan în timpul sau imediat după terapie și atunci când apar nu sunt cauzatoare de deces”.

Medicul regeretatului cântăreţ şi-ar fi distrus plămânii cu aceeaşi procedură

În ceea ce îl priveşte pe medicul Bogdan Matei, nu se ştie deocamdată cum a suferit o barotraumă. Cert este că leziunile cauzate în urma terapiei pot fi fatale.

Potrivit unor surse medicale, citate de Antena 3, o barotraumă, pe fondul unei supradoze de anticoagulante, ar fi provocat și moartea îndrăgitului artist Petrică Mîțu Stoian.

Însă, după moartea regretatului artist, reprezentanții clinicii au explicat pe pagina de Facebook că tragedia nu ar avea legătură cu tratamentul pe care acesta l-a primit în clinică: „Dragii noştri, vă asigurăm că terapia hiperbară şi Clinica Nera nu au fost cauza tragicului deces al maestrului Petrică Mîţu-Stoian! Regretăm şi deplângem dispariţia domniei sale! Avem convingerea că acest moment nefericit ne va întări şi adevărul (obiectiv, ştiinţific) va ieşi la lumină. Atunci, toţi aceşti “balauri cu picioare de lut” (a se citi “fake-news-uri grosiere”) se vor spulbera ca ceaţa la lumina soarelui. Iar noi, ca şi dumneavoastră, vom fi şi mai dedicaţi activităţii de recuperare a sănătăţii. Clinica Nera nu se închide! Activitatea noastră continuă cu încredere, determinare, tenacitate şi mai ales dăruire ca şi până acum. Suntem aici pentru sănătatea pacienţilor noştri”.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com