TEST: Găsește cățelul din imagine. Doar 1% reușesc să facă asta în mai puțin de un minut

O echipă de specialiști din America au făcut un studiu în care au inclus 100 de persoane pentru a le testa nivelul de IQ în funcție viteza de reacție, de răbdarea și tenacitatea pe care o are creierul lor când trebuie să găsească ceva. În urma testării au aflat că doar o singură persoană din 100 a reușit să gsească detaliul din imagine în mai puțin de un minut. Acest test este o nouă provocare din partea noastră pentru a vă stimula inteligenţa, atenţia şi vederea.

Deşi la o primă vedere nu pare să fie niciun cățel în imagine, dacă te vei concentra îl vei găsi și poate chiar vei face parte din acei 1% care au nivelul IQ-ului peste medie. Dacă este așa nu vei avea nevoie de mai mult de 20 de secunde să-l poţi găsi. Cu această ocazie îți vei da seama dacă IQ-ul tău este peste medie.

Dacă nici până acum nu ai găsit răspunsul atunci dă scoll mai jos pentru a vedea unde de afla ascuns cățelul.

Sursă foto:brightside.me

Ce înseamnă IQ?

IQ, prescurtarea de la coeficientul de inteligență, este o măsură a capacității de raționament a unei persoane. Pe scurt, se presupune că se măsoară cât de bine cineva poate folosi informațiile și logica pentru a răspunde la întrebări sau pentru a face predicții. Testele IQ încep să evalueze acest lucru prin măsurarea memoriei pe termen scurt și lung. De asemenea, măsoară cât de bine oamenii pot rezolva puzzle-urile și să-și amintească informațiile pe care le-au auzit și cât de repede.

Fiecare student poate învăța, oricât de inteligent ar fi. Dar unii elevi se luptă la școală din cauza unei slăbiciuni într-un domeniu specific al inteligenței. Acești studenți beneficiază adesea de programe de educație specială. Acolo, ei primesc ajutor suplimentar în zonele în care se luptă. Testele IQ pot ajuta profesorii să-și dea seama ce elevi ar beneficia de un astfel de ajutor suplimentar.

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com