TEST: În imagine sunt mai multe greșeli. Câte ai reușit să găsești

Uneori ne uităm la o imagine și ceva ne atrage imediat atenția, deoarece nu este în locul unde ar trebui să fie. Alteori simțim că ceva nu este în regulă, dar nu înțelegem exact ce este și așa că trebuie să privim mai atent. Apoi observăm detalii pe care nu le-am văzut până acum și găsim din ce în ce mai multe inconsecvențe. Bine, acest lucru nu se întâmplă de obicei în viața de zi cu zi, dar se întâmplă în testul nostru cu erori ciudate, care sunt greu de detectat.

a

Rezolvarea puzzle-urilor vizuale este un exercițiu excelent pe care îl poți folosi pentru a împiedica repetarea acestui tip de situații. Antrenarea minții pentru a vedea fiecare mic detaliu este o modalitate distractivă de a îmbunătăți această abilitate în viața de zi cu zi.Noi vrem să te ajutăm să îți menții mintea tânără și agilă, așa că am adus un nou tip de test. În imagine există cinci greșeli,  aspecte/lucruri care nu își au locul în imagine. Tu cât de repede ai reușit să le găsești?Tot ce trebuie să faci este să te uiti cu atenție la imagine și să găsești intrușii. Dacă nu ai mai rezolvat teste de acest gen este posibil să ți se pară dificil. Secretul este să te concentrezi și să privești cu atenție fiecare colț al imaginii.

Dacă nici acum nu ai reușit să găsești greșelile din imagine, atunci dă scroll în josul paginii și vei găsi rezolvarea misterului.

IQ, prescurtarea de la coeficientul de inteligență, este o măsură a capacității de raționament a unei persoane. Pe scurt, se presupune că se măsoară cât de bine cineva poate folosi informațiile și logica pentru a răspunde la întrebări sau pentru a face predicții. Testele IQ încep să evalueze acest lucru prin măsurarea memoriei pe termen scurt și lung. De asemenea, măsoară cât de bine oamenii pot rezolva puzzle-urile și să-și amintească informațiile pe care le-au auzit și cât de repede.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com