AD

CURIOZITATI

Test rapid: pe cine duce mintea cel mai puțin dintre bărbații din copac?

todayianuarie 10, 2018 6

Background
share close
AD
AD

Nu-i aşa că eşti foarte curios în ceea ce priveşte personalitatea ta? Fiecare dintre noi vrea să se înţeleagă mai bine pe sine, aşa că vă prezentăm un test foarte simplu. Tot ce trebuie să faci este să alegi un tip despre care crezi că face cea mai mare greşeală.

Bărbatul pe care îl alegi este cel care spune ceva anume despre personalitatea ta. Iată care sunt rezultatele:

Bărbatul numărul 1
Dacă te gândeşti că numărul unu este cel mai stupid din imagine, un lucru este sigur: te predai destul de uşor în viaţă. Uneori crezi despre tine că eşti detaşat de situaţiile cu care te confrunţi în viaţa de zi cu zi şi te simţi fără putere.

Simţi că nu este nimic care să te ajute să îţi rezolvi haosul din viaţă, aşa că renunţi şi nici măcar nu încerci să rezolvi lucrurile. Asta înseamnă că eşti un om bun şi simplu. Nu îţi place să te cerţi şi nici să te confrunţi. Preferi mereu să alegi lucrurile simple.

Bărbatul numărul 2
Problema este că prima dată acţionezi şi apoi gândeşti. Nu priveşti situaţia din faţa ta, nici nu petreci timp procesând situaţia. Nu faci nicio încercare să analizezi sau să răspunzi într-un mod corespunzător.

Tot ce faci este să decizi cât mai repede posibil. Acesta este motivul tuturor problemelor tale, dar unii oameni cred că eşti raţional şi puternic. Acei oameni nu te înţeleg foarte bine, dar au o anumită percepţie despre tine.

Bărbatul numărul 3
EŞti o persoană foarte puternică, iar asta se vede şi în personalitatea ta. Eşti un luptător prin temperament şi alegi mereu să lupţi, nu să fugi! Eşti persoana care caută soluţiile problemelor după ce ai înţeles problemele în cele mai detaliate situaţii.

Mai mult, strategiile tale sunt mereu perfecte. Asta se poate întâmpla pentru că eşti raţional în abordare.

Bărbatul numărul 4
Eşti un rebel care are scop doar în anumite ocazii. Asta presupune că te opui lucrurilor care au un mecanism raţional, iar asta te transformă automat într-un rebel. În alte situaţii, dulcea ideea a unei revoluţii te face rebel fără nicio cauză.

10 momente când Planeta a fost aproape de apocalipsă

VIAŢA – Întotdeauna a fost o căutare despre cum a început pe pământ și cum să o cucerim. Dar cea mai mare întrebare este cum se termină viața pe această planetă. Au fost multe teorii și mitologii care prezic sfârșitul lumii de mulți astrologi și matematicieni renumiți. Au fost de mai multe ori prezis că viața se va termina pe pământ. Cu toate acestea, viața cumva a continuat să supraviețuiască.

2012

Acesta a fost anul în care mulţi credeau că este sfârșitul lumii. Un astrolog foarte renumit a prezis că sfârșitul vieții se va întâmpla tocmai pe 21 decembrie 2012. Intensitatea fricii acestui lucru poate fi estimată din filmul 2012. Dar pământul a supraviețuit și de data aceasta și căutarea continuă.
Criza rachetelor cubaneze

Statele Unite au încercat să răstoarne liderul comunist al Cubei, Fidel Castro. Nikita Hrușciov a început discuțiile cu Fidel Castro la scurt timp după aceea, încercând să-l facă să permită ICBM-urile sovietice să fie plasate în Cuba ca un disuasiv pentru Statele Unite. Castro a fost de acord cu planul și rachetele au început să fie expediate în secret în Cuba.
Statele Unite și-au dat seama ce se întâmplă și au decis să blocheze mai multe transporturi de la intrarea în Cuba. Navele americane aveau ordine să acționeze asupra oricărei nave încercând să treacă de blocada lor, iar un avion american a fost chiar doborât de o navă sovietică la un moment dat. Această acțiune ar fi putut duce la sfârșitul lumii.

1989-91

A fost o perioadă grea pentru uniunea sovietică din cauza luptelor provocate între ei. Se credea că uniunea nu ar fi capabilă să supraviețuiască și că va împărţi într-o mulțime de fragmente. Presupunând această situație, președintele sindicatului sovietic Gorbaciov a semnat un tratat de dezmembrare a tuturor rachetelor nucleare și convenționale de la sol și de croazieră cu o rază de acţiune între 500-5000 kilometri. După cum era de așteptat, uniunea sovietică a explodat complet și o cantitate mare de arme nucleare și schemele au dispărut. Acest lucru pune din nou lumea într-un nou pericol.

1981

citeste continuarea pe sanatateminutcuminut.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com