Testul iubirii! I-a spus că a rămas fără bani. Reacția surprinzătoare a fetei

testul iubirii

Testul iubirii. Livian este un tânăr milionar, care trăia o poveste de dragoste de mai mulți ani cu Ela. Relația lor a fost înflăcărată de la început, iar Livian se gândea să facă pasul cel mare.

Însă, cum toți cei din jur puneau la îndoială loialitatea tinerei față de el, Livian s-a gândit să-i testeze iubirea. Așa că, înainte s-o ceară de nevastă, tânărul i-a comunicat fetei că și-a pierdut întreaga avere din cauza unor jocuri de noroc.

El i-a mai spus, însă, că nu există vreo dependență de aceste jocuri de noroc și că are de gând să se pună din nou pe picioare. Numai că, până atunci… e falit!

Testul iubirii

Reacția fetei a fost, însă, și mai surprinzătoare de atât. Deși îi jura iubire veșnică, Ela a avut o altă părere când a auzit că iubitul ei nu mai are bani. Cuvintele femeii l-au șocat pe bărbat: „Auzi, m-am gândit mai bine și nu mă simt pregătită să mai continui, cred că nu sunt suficient de îndrăgostită de tine. A fost frumos totul, dar vreau să îi pun capăt acum ca sa nu suferim mai mult dupa. Înțelege-mă!” .

Așa a aflat Livian că cea pe care o credea iubirea vieții lui era doar o femeie profitoare, care l-ar fi părăsit instant când ar fi dat de greu. Din fericire, femeia a plecat la timpul potrivit din viața lui, iar el n-ajuns să-i pună un inel pe deget.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com