TESTUL PE CARE MULȚI ȘOFERI NU-L IAU! CARE ESTE ORDINEA TRECERII PRIN INTERSECȚIE?

Atenție, șoferi! Este un test pe care mulți îl pică, pentru că nu sunt atenți la toate regulile de circulație. Care este ordinea trecerii prin intersecție?

Exercițul propus marți este unul dedicat șoferilor posesori ai permiselor de toate categoriile. Răspunsul este unul simplu, dar e neboie de minimum de cunoștițe în domeniu.

Iată testul pentru șoferi! Cine trece primul prin intersecție

O nouă zi, o nouă provocare! Aproape toți șoferii mai fac câte o greșeală în trafic, însă trebuie să o conștientizezi și să cunoști toate regulile de circulație. Iată testul din această zi, în care răspunsul nu ete dificil, dar trebuie mare atenție. În imaginea prezentată, mai mulți conducători auto pot greși, chiar dacă răspunsul este unul extrem de simplu. (CITEȘTE ȘI: CARE DINTRE VEHICULE VA TRECE PRIMUL PRIN INTERSECŢIE?)

Întrebarea este una chiar foarte simplă: În ce ordine vor trece autovehiculele prin intersecţie? Răspunsul îl poți da în doar câteva secunde, tot ce trebuie să faci este să observi cu atenție toate semnele de circulație, scrie wowbiz.ro.

Răspunsul corect al testului varianta C. Prima care va trece este motocicleta, apoi autocamionul urmate de tramvaiul 2 și tramvaiul 1.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com