AD

EMISIUNI

The Anjunadeep Edition Best Of The Compilations

todaymartie 17, 2020 10

Background
share close
AD
AD

Anjunadeep, renumita marca britanica ce ii are in distributie pe Lane 8, Dusky, Yotto, Cubicolor, Ben Böhmer and Eli & Fur, iti prezinta seria a unsprezecea din editie anuala.

Prezentând sunetul Anjunadeep la începutul unui nou deceniu, prolificul DJ Jody Wisternoff și co-fondatorul casei de discuri Anjuna și A&R, James Grant împărtășesc a șaptea compilație împreună – „Anjunadeep 11 Mixed by Jody Wisternoff and James Grant”.
De la inaugurarea „Anjunadeep 01” cu peste 10 ani în urmă, seria de compilații a dovedit o pată fierbinte pentru noi talente care s-au alăturat amprentei acestui label și a ajutat la ruperea câtorva dintre cele mai iconice piese din catalog.
Marcând începutul unui alt an de reper pentru Anjunadeep, noua compilare stabilește tonul pentru ceea ce va veni în 2020. Cu Jody și James la cârma, ‘Anjunadeep 11’ prezintă un mix eclectic de piese noi și exclusiviste pe două meticuloase amestecuri artizanale; care prezintă o serie de piese originale, remixuri și editări, în timp ce primesc noi dj în serie mai multi ca niciodată. Începând de la melodiile hipnotice ale talentatilor, Cubicolor și Ben Böhmer la momentele de vârf dancefloor ale lui Yotto, Alex Metric și Dosem, lansarea din acest an aduce, de asemenea, o abundență de noi talente, cu debuturi de compilatie din duo cu vârf fierbinte Leaving Laurel , producătorul Braxton condimentează și un moment de închidere cu adevărat perfect pentru a încheia albumul producătorului britanic Jon Gurd. Alături de alți nou-veniți Qess, Luigi Sambuy și Kasper Koman, „Anjunadeep 11” prezintă, de asemenea, un material nou de la nume cunoscute precum Martin Roth, Marsh, Nox Vahn, Luttrell și Lane 8, plus o pereche originala nemaiauzita de la Jody și James.

Premiera dupa ora 22:00.

▶️ Live Video Studio –>> www.radiofxnet.ro
??? Live Stream –>> http://asculta.radiofxnet.ro:8000/listen.pls

AD

Written by: Balan Mirel Ovidiu

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com