Theo Rose a fost surprinsă de un manelist celebru! Artista a avut lacrimi de fericire

Theo Rose a fost surprinsă de un manelist celebru! Artista a avut lacrimi de fericire

Theo Rose a fost surprinsă de un manelist celebru! Artista a vărsat lacrimi de bucurie când a văzut ce a primit de la cântăreț.

Theo Rose a fost surprinsă de un manelist celebru! Artista a avut lacrimi de fericire

Theo Rose a fost surprinsă de Bogdan de la Ploiești. Artistul a reușit să îi provoace lacrimi de fericire după ce i-a dăruit un buchet uriaș de flori, format din 365 de trandafiri roz și albi, iar reacția vedetei a fost una pe măsura așteptărilor.

Ocazia pentru care acesta i-a pregătit surpriza este faptul că melodia lor ”Nu pot fără tine” a făcut fix un an de la lansare, iar Bogdan de la Ploiești a vrut să îi arate toată recunoștința lui pentru munca depusă. Cei doi au produs un ”val” de admirație din partea fanilor, care și-au arătat aprecierea prin cele 83 de milioane de vizualizări de pe You Tube. Melodia lor a ocupat primul loc în trending săptămâni întregi.

Manelistul și-a chemat colega la studio și i-a oferit un imens buchet de flori, mai exact 365 de trandafi, reprezentând câte o floare pentru fiecare zi de când s-au cunoscut. Vizibil emoționată și fără cuvinte, l-a strâns puternic în brațe pe colegul ei, iar el a sărutat-o pe frunte.

Theo Rose a fost surprinsă de un manelist celebru! Artista a avut lacrimi de fericire

”Am făcut 365 de zile de la lansarea piesei – Nu pot fără tine – cu tine, Theo, așa că nu puteam să o las așa. 365 de trandafiri pentru cea mai scumpă fată. Te iubesc, te iubesc, te iubesc”, a spus Bogdan de la Ploiești.

După ce au lansat prima piesă împreună, Theo Rose și Bogdan de la Ploiești au fost văzuți ca un cuplu. Fanii lor îi vedeau împreună, deși Theo are o relație de lungă durată și se pare că nici Bogdan nu ar fi prea singur. Tot ce putem spune este faptul că, într-adevăr Bogdan de la Ploiești și Theo Rose formează unul din cele mai reușite cupluri artistice.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com