THEO ROSE ARE POFTE ÎN SARCINĂ! INTERPRETA ȘI PARTENERUL SĂU N-AU ȚINUT CONT DE STATUTUL DE VEDETĂ ȘI S-AU DUS DIRECT LA…

Popas la o shaormerie

A urmat un ropot de aplauze, după care “eroii” noștri s-au retras. Pe drum au făcut, potrivit imaginilor realizate de CANCAN.RO, un mic popas. La o shaormerie arhicunoscută din Capitală. Doar se știe faptul că femeile însărcinate au cele mai ciudate pofte în ceea ce privește mâncarea! Focoasa artistă a avut poftă nebună de fast-food. Zis și făcut!

a

“Șeful” Anghel Damian a făcut onorurile. Interpreta și partenerul ei n-au ținut cont de statutul de vedetă și au parcat lângă o shaormerie. Theo Rose a preferat să stea în mașină, epuizată, probabil, în urma concertului pe care l-a susținut. Actorul s-a așezat la coadă și a așteptat să-i vină rândul. A comandat două “submarine”, după care a revenit la iubita lui.

Cu “marfa” bineînțeles. Theo Rose l-a așteptat cuminte în mașină. Ulterior s-au retras spre casă, pentru a devora bunătățile. Obiectiv îndeplinit!

Anghel Damian, viitor tătic (SURSA FOTO: CANCAN.RO)

Theo Rose nu mai are voie la nunți!

Altfel, managerul Boier Bibescu le-ar fi spus băieților din bandul condus de Theo Rose că actuala parteneră a lui Anghel Damian este acum om de televiziune, motiv pentru care nu și-ar mai putea permite să meargă să interpreteze manele sau muzică de petrecere la nunți. În acest context, trupa din care face față artista ia în serios în calcul să caute o altă solistă, având în vedere că nu se va putea baza în perioada următoare pe cântăreață.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com