Ți-o amintești pe Cornelia, dansatoarea maneliștilor? Ce a ajuns să facă

Este imposibil să nu o știi pe Cornelia Dansatoarea! Aceasta a colaborat de-a lungul anilor cu numeroși maneliști din România, devenind cunoscută în lumea lăutarilor. Acum, Cornalia a ajuns la vârsta de 52 de ani și poate spune că a făcut într-o viață, cât alții în 10.

Ți-o amintești pe Cornelia, dansatoarea maneliștilor?

Deși este considerată cea mai în vârstă dansatoare de muzică orientală, Cornelia poate spune la vârsta de 52 de ani că a trăit înttr-o viață, cât alții în 10. Și în momentul de față, dansatoarea maneliștilor practică aceeași meserie cu drag și spor.

Cu toate că au trecut atâția ani, Cornelia nu a renunțat la meșa roșcată pe care o purta la toate evenimentele, la genele lungi, făcute exagerat cu rimelul și la ținutele colorate și pline de pietre prețioase. Pe lângă cariera de dansatoare, Cornelia a intrat în lumea televiziunii. Aceasta prezintă o emisiune pe Taraf Tv, „Chef de Chef cu lautari„.

Cornelia a fost prima angajată a postului Etno Tv, iar în prezent colaborează cu televiziunea de manele Taraf Tv, inițiată de Silviu Prigoană. Pe site-ul emisiunii, este scris faptul că dansatoarea a terminat liceul de coregrafie și școala populară de arte, iar la 18 ani a fost angajată la ansamblul Rapsodia Română, după care s-a angajat ca asistent coregraf la Ministerul Culturii, unde preda balet și dansuri populare.

În afară de programul său încărcat, Cornelia are o trupă care are în componență doup dansatoare de dans oriental, dans etno și dans tigănesc.

Cornelia
Cornelia dansatoarea si guta
Cornelia Dansatoara
Cornelia dansatoarea manele
Cornelia
Cornelia dansatoarea si guta
Cornelia Dansatoara

Cornealia, „dansatoarea lui Guță”

Se știe faptul că cea mai bună dansatoare de manele a anilor trecuți era Cornelia, cunoscută și ca “dansatoarea lui Gută”. În anii 2000, Cornelia apărea în videclipurile lui Nicolae Guță, unul dintre cei mai talentați maneliști din România, având întotdeauna o trupă de fete cu care dansa.

Deși are o vârstă înaintată, Cornelia nu are niciun copil. Aceasta a recunoscut într-un interviu că a rămas însărcinată, dar a decis să nu-l păstreeze, iar de atunci nu și-a mai dorit niciun copil. „Dacă îl lăsam avea ceva ani, dar nu l-am lăsat şi apoi nu am mai vrut. Am foarte mulţi fini şi am spus lasă„, a spus aceasta în emisiunea lui Brancu.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com