AD

Uncategorized

Ți-o amintești pe fosta soție a lui Alex Velea? Uite cum arată acum și ce profesie are

todayaugust 8, 2021

Background
share close
AD
AD

Înainte de relația cu Antonia, Alex Velea a fost căsătorit cu o tânără mulatră pe nume Ana. Ea era din Africa, dar venise în România, împreună cu mama ei și cu ceilalți frați, pe când avea 15 ani. Ana și Velea au fost căsătoriți timp de patru ani, din 2010 până în 2014. Nașii lor de cununie au fost Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea.

Ce mai face Ana, fosta soție a lui Alex Velea

După divorțul de cântăreț, care s-a produs în 2014, Ana și-a continuat studiile în cadrul Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila, cu specializarea Psihiatrie, pe care a absolvit-o în 2016.

Trei ani mai târziu, fosta soție și-a deschis un cabinet de Psihiatrie în Capitală, pe care l-a închis ulterior pentru că nu a mers. Ana a decis apoi să părăsească România, și a plecat în Marea Britanie unde locuiesc doi dintre frații ei.

Tânăra a continuat să profeseze și se pare că la un moment dat a ajuns să lucreze în cadrul organizației NHS – National Health Service (NHS), serviciul național de sănătate englez și unul dintre cele patru sisteme naționale de sănătate finanțate public în Regatul Unit.

Potrivit Wowbiz, Ana este implicată în câteva proiecte umanitare pentru unele zone din Africa.

Fosta soție a lui Alex Velea nu a schimbat doar țara și job-ul, ci și look-ul.

Ți-o amintești pe fosta soție a lui Alex Velea? Uite cum arată acum și ce profesie are

Despre divorțul de Alex Velea, tânăra nu a comentat. Nici Alex nu a dat prea multe detalii, ci doar a menționat că relația nu a mers din cauza unor probleme peste care unii oamenii pot să treacă, în timp ce alții nu pot.

Am avut patru relații mari și late, și sunt mândru de fiecare dintre ele. M-am îndrăgostit prima oară la 16 ani. Cu Ana, mai târziu, a fost serios, însă nu a mers relația. Au fost etape și etape în relația noastră. Unii oameni pot trece peste etapele acestea, alții se despart, ca și în cazul meu. Sper ca relația cu Antonia să fie și ultima din viața mea, adică să rămânem împreună pentru totdeauna, spunea Velea, în urmă cu câțiva ani, la Antena 1.

De curând, Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia, care este iubita lui și mama copiilor. Cum Antonia a încheiat divorțul cu fostul ei soț, cei doi au liber acum să se căsătorească, așa cum și-au dorit dintotdeauna. Cererea în căsătorie a fost anunțată public pe Instagram, acolo unde Antonia a postat o poză cu inelul de logodnă.

AD

Written by: admin

Rate it

Similar posts

Uncategorized

BANCUL DE WEEKEND | „MAMĂ, DISEARĂ NU DORM ACASĂ”

– Mamă, diseară nu dorm acasă. – Aoleu! Dar unde dormi, puiule? – Dorm la una. – Nu îmi vine să cred ce spui. Așa te-am crescut eu? – Mamă, am 40 de ani! – Hai acasă, că îți face mama piure cu copănel. – Și cu sosuleț? – Și […]

todayianuarie 19, 2024 21


AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com