Ți-o mai aduci aminte? Îndrăgita “Veronica” împlinește curând 53 de ani. S-a mutat în Canada unde și-a schimbat meseria

Veronica a marcat copilăria multora dintre noi. A fost un film românesc inspirat de lumea fabulelor lui La Fontaine, realizat de Elisabeta Bostan, cu Lulu Mihăiescu, Margareta Pâslaru și Dem Rădulescu. Personajul principal a fost Veronica – o fetiță frumoasă și năzdrăvană, rol interpretat de ieșeanca Lulu Mihăiescu.

a

Ce mai face Lulu Mihăiescu, actrița care a jucat rolul principal în filmul Veronica

Luminița, Lulu așa cum este cunoscută de publicul larg împlinește în luna noiembrie 53 de ani. Lulu a interpretat-o pe Veronica pe când avea doar 4 ani, un rol care i-a făcut pe mulți să o compare cu actrița americană Shirley Temple.

După filmul care a consacrat-o, actrița ieșeancă a jucat în Veronica se întoarce, continuarea filmului Veronica, apoi în filmul Mama, Saltinbancii și Un saltimbanc la Polul Nord, în perioada 1976-1982.

Ulterior, Lulu Mihăiescu s-a retras din lumea cinematografică și s-a mutat, din 1996, în Vancouver, Canada unde este profesoară de pian.

Ți-o mai aduci aminte? Îndrăgita Veronica împlinește curând 53 de ani. S-a mutat în Canada unde și-a schimbat meseria

Înainte de a se stabili definitiv în Canada, actrița din Veronica a cântat în Trupa Timpuri Noi. Se întâmpla în anii 90.

Fenomenul Veronica – un film vizionat de 3.620.176 de spectatori în cinematografele din România

Povestea filmului Veronica, pe care unii îl mai vizionează chiar și acum. Veronica este o fetiță zvăpăiată care trăiește într-un cămin de copii. Când împlinește vârsta de 5 ani, Zâna cea bună îi dăruiește o traistă fermecată, care-i poate îndeplini orice dorință. Există o condiție: stăpâna ei trebuie să fie cuminte, darnică și prietenoasă cu cei din jur. Veronica uită promisiunea făcută Zânei cele bune, hotărând să păstreze traista doar pentru ea. Egoismul ei o face să rămână fără cadoul minunat.

Ți-o mai aduci aminte? Îndrăgita Veronica împlinește curând 53 de ani. S-a mutat în Canada unde și-a schimbat meseria

Plină de regret Veronica pleacă în căutarea ei în lumea basmelor, intrând în pădurea fermecată, începând o călătorie de inițiere. Veronica va întâlni răutate, șiretenie și minciună, dar va învăța și ce înseamnă prietenia adevărată, bunătatea, altruismul și curajul. Ajutată de mulți prieteni noi, se va întoarce acasă printre colegi, mai înțeleaptă dar și mai generoasă.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com