Ţiriac îl apără pe Năstase: “Ilie a făcut clinici pentru copiii negri, galbeni, verzi şi toate culorile!”

Scandalul în mijlocul căruia a căzut Ilie Năstase pare fără sfârşit, iar în joc a intrat mai nou şi Ion Ţiriac, fostul său partener de dublu din Cupa Davis şi unul dintre cei mai bogaţi români.

a

Ţiriac, care a avut un cuvânt decisiv în numirea lui Năstase la conducerea echipei de FED Cup a României, spune că Ilie e o victimă şi că doar a apărat interesele lui Halep şi compania. În plus, acesta dă exemple din trecut pentru a demonstra că Năstase nu e nici pe departe rasist. “”Din păcate, puneţi căruţa înaintea cailor. Căpitanul echipei României de tenis, Mr. Năstase, s-a ridicat în picioare şi a spus “domnul arbitru, nu ai voie să o laşi să depăşească cele 20 de secunde între mingi” şi “jucătoarea nu are dreptul să se adreseze direct arbitrului. Căpitanul de echipă e singurul care vorbeşte cu tine”. I s-a spus să stea jos, apoi a primit avertisment. Apoi i-a dat al doilea avertisment, fără niciun fel de rezultat. Vine şi arbitrul principal şi e descalificat. Până aici, oarecum au dreptul, dar nu au făcut-o corect. Căpitanul echipei României a spus ce trebuia să spună, a fost foarte corect.

Din momentul în care i-au luat titlul, l-au trimis în tribună. Omul s-a dus în tribună. Apoi au dat drumul la meci, după care Sorana a câştigat un game şi apoi îl scot pe domnul Năstase din tribună fără niciun drept. Ei au dreptul doar la suprafaţa de joc. Tribuna aparţine organizatorului. Din momentul ăla, persoana privată Ilie Năstase, care nu este un sfânt, o ştim cu toţii, şi-a dat oarecum în petec şi nu a mai fost Năstase căpitanul echipei.

Sunt foarte mulţi xenofobi şi paranoici în jurul nostru şi în lumea asta. Ce a spus Năstase despre Serena? Că o să nască un copil. Cel mai bun prieten al lui Ilie, Noah, a făcut un comentariu: “Sunt alături de tine”. Pe Năstase poţi să-l acuzi de orice, dar nu că e rasist sau xenofob. Xenofobi sunt cei care au scos acest lucru din context şi l-au mutat în altă parte. Năstase a făcut clinici cu Arthur Ashe pentru albi, negri, verzi, galbeni şi toate culorile. Noi am trăit mereu împreună cu alte naţiuni, de pe diferite continente. Nu am făcut niciodată diferenţa asta. Scoaterea din context a acestei probleme este o ruşine pentru cei care au făcut-o”, a declarat Ţiriac.

sursa:click.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com