Toată lumea îl știe pe Văru’ Săndel, dar nimeni nu o știa pe soția lui. Uite ce frumoasă este

Văru’ Săndel este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de muzică populară. Pe îndrăgitul artist Sandu Pop, cunoscut de public drept ”Văru’ Săndel” îl știe o țară întreagă, dar puțini o cunosc pe soția lui. Sunt căsătoriți de 25 de ani și relația lor funcționează perfect chiar și după atâta timp.

Văru’ Săndel, căsnicie perfectă

Văru’ Săndel este unul dintre cei mai iubiți interpreți de muzică populară. Celebrul cântăreț și prezentator TV de la posturile cu aceeași tematică se bucură de mare succes în plan profesional de ani buni și se pare că la fel de bine îi merge și în plan profesional.

Pe soția sa, Maria, o cunoaște încă de când era student și a bifat alături de pe 25 de ani de căsnicie. Cei doi sărbătoresc acum nunta de argint și sunt foarte fericiți că au ajuns până aici. Artistul și femeia vieții sale au împreună doi copii și sunt foarte mândri de tot ce au realizat împreună.

Cu ocazia acestui eveniment special, Văru’ Săndel a publicat o imagine de excepția de la nuntă, în care apare alături de cea care i-a fost mireasă și căreia i-a jurat iubire veșnică. Cei doi erau tineri li foarte eleganți, simpli și frumoși, așa cum au rămas și acum.

Urările de bine nu au ezitat să apară și fanii și-au exprimat sincer bucuria pentru ei. Fotografia de colecție a adunat peste 50 de mii de like-uri, mai ales că Maria este o prezență foarte rară și nu mereu o putem vedea pe rețelele de socializare.

Soția a fost singura lui familie

Văru’ Săndel nu a avut deloc o viață ușoară până să o cunoască pe soția lui. Totuși, norocul a fost că a apărut în viața lui și a reușit să-l țină pe linia de plutire și i-a conferit echilibrul de care avea nevoie pentru a ajunge unde este astăzi.

Sandu a mărturisit că părinții l-au părăsit de tânăr și a fost nevoit să se descurce singur mai mereu. Când soția lui a apărut, a știut că viața lui se va schimba complet și știe acum că nu ar fi reușit nimic fără ea.

 „Nu credeam că mă voi obişnui vreodată cu Bucureştiul. Eu veneam din Ardeal, unde oamenii aleargă doar când plouă. Noroc cu Maria, soţia mea, pe care am cunoscut-o în al doilea an de facultate. Întâlnirea cu ea mi-a schimbat destinul. Nu ştiu cum aş fi rezistat fără ajutorul ei. Ne-am cunoscut întâmplător, ea venind cu sora ei în vizită la colegul meu de apartament”, îşi aminteşte Sandu.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com