Toată lumea își dorește o iubire ca a lor! – Top 5 suflete-pereche ale zodiacului

1. Gemeni și Vărsător

a

Vărsătorii și Gemenii sunt semne de aer, dar au o conexiune mentală și emoțională de invidat, așa că formează unul dintre cele mai solide cupluri din zodiac. Atunci când reprezentanții celor două zodii cărora le este dat să fie împreună se întâlnesc, fiecare dintre ei va ști exact ce gândește celălalt. Relația lor se bazează pe creativitate, deoarece au mereu idei interesante și se încurajează reciproc ca să-și atingă scopurile individuale.

2. Rac și Pești

Cele două zodii sunt pline de compasiune și au energie feminină, caldă și primitoare. Au o relație extrem de pozitivă bazată pe respect reciproc. Racul apreciază bunurile materiale, iar Peștii preferă lucrurile simple, așa că ajută Racul să revină cu picioarele pe pământ. Acest cuplu de zodii se va concetra asupra creativității și a visurilor în relația de cuplu. Ambii au așteptări romantice foarte ridicate de la parteneri, dar formează cuplul ideal dacă fiecare dintre ei e dispus să se ridice la nivelul acestor așteptări.

3. Capricorn și Taur

Capricornul și Taurul se adoră pur și simplu reciproc. Ambele zodii sunt practice și sensibile, iar relația lor se bazează atât pe emoții și sentimente puternice, cât și pe raționament corect. Ambele semne evită să riște, așa că odată ce au format o legătură cu partenerul lor, se atașează extrem de mult unul de celălalt. Pentru că ambele zodii sunt extrem de practice, trebuie să găsească moduri prin care să oprească relația lor să devină plictisitoare.

4. Berbec și Săgetător

Ambele sunt semne de foc, așa că Berbecul și Săgetătorul au energii similare, iar natura lor pasională se reflectă și în relația de cuplu. Aceste două zodii se aseamănă extrem de mult și au aceleași interese, așa că relația lor va fi mereu palpitantă și presărată cu aventuri. Sunt cupluri extrem de compatibile așa că apreciază reciproc entuziasmul fiecăruia. Berbecii și Săgetătorii adoră să exploreze și sunt în căutare de experiențe noi, așa că atunci când formează un cuplu, scot la iveală spiritul de aventurier din partenerul lor.

5. Balanță și Gemeni

Balanța și Gemenii sunt ambele semne de aer. Sunt persoane interesate de stimulare mentală și intelectuală într-o relație. Ambii partener se hrănesc reciproc prin intermediul energiei lor mentale. Cuplul ideal se construiește în baza iubirii și a comunicării eficiente. Ambele se combină în mod ideal în relația unei Balanțe cu Gemeni. Cele două semne sunt înțelegătoare și pline de energie. Au o mulțime de pasiuni și interese, așa că poartă mereu conversații interesante.

Alimentaţia vegană va fi o mega-tendinţă în anul 2018

Veganismul este în creștere. Între trecerea noastră treptată spre consumul mai multor alimente pe bază de plante și creșterea gradului de conștientizare a ororilor agriculturii industriale, tot mai mulți oameni se îndepărtează de produsele animale în efortul de a îmbunătăți atât sănătatea proprie, cât și cea a mediului. De fapt, datele obținute de grupul de cercetare de piață 1010 Data au arătat că vânzările de produse pe bază de plante au crescut de aproape trei ori din 2016. Având în vedere cererea noastră sporită, acest lucru nu este deloc surprinzător; cu cât se consumă mai multe alimente pe bază de plante, cu atât mai multe opțiuni vor fi puse la dispoziția veganilor și non-veganilor. Poate că toată lumea nu merge total-pe vegan, dar oamenii sunt cu siguranta alegerea mai multor opțiuni bazate pe plante.

Vânzările alimentelor pe bază de plante vor continua să crească

În plus, cercetările noi au prevăzut că vânzările pe bază de plante vor continua să crească în 2018, devenind tendința de top a anului. Având în vedere numeroasele beneficii pe care aceste alimente le oferă, cu toate acestea, probabil că această tendință va deveni pur și simplu o parte a dietei noastre standard. Raportul subliniază faptul că numărul de căutări Google legate de vegane a crescut cu 90%, iar consumul de alimente pe bază de plante în rândul americanilor a crescut cu 83%. Aceste numere sunt uriașe.

Raportul a evidențiat, de asemenea, modul în care consumatorii solicită în mod constant opțiuni bazate pe plante, iar companiile răspund acum pentru a ține pasul cu cererea tot mai mare. Se preconizează că în 2018 restaurantele vor continua să ofere opțiuni mai vegane, iar restaurantele vegane care vor veni în curând vor căuta investitori de nivel mai înalt.

Raportul atribuie trecerea noastră în comportament la faptul că “consumatorii devin tot mai conștienți. Ei sunt atenți la produsele pe care le pun și la corpul lor și la impactul asupra mediului pe care îl au. Pe măsură ce crește această conștiință, producătorii iau notă. ”

Acest lucru nu este despre a deveni un vegan

Am menționat acest lucru în multe dintre articolele mele anterioare, dar o voi spune din nou: nu trebuie să fiți vegani să vă bucurați de alimente pe bază de plante sau să mâncați mai puțină carne și chiar și mici modificări au un impact mare. Nu este totul sau nimic, și de aceea prefer termenul de plante în loc de veganism; este mai inclusiv și mai puțin intimidant. Cu toții putem să ne protejăm animalele, mediul înconjurător și noi înșine. Începe cu tine!

Aceste vremuri se schimbă

Sper că acest lucru servește ca un memento puternică pentru oricine crede că nu putem face schimbări pozitive în lumea noastră. Această tendință demonstrează că, cu o conștientizare suficientă, putem avea o schimbare.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com