Toma Cuzin și-a întâlnit soția la vârsta de 16 ani. Uite ce familie frumoasă are Firicel din „Las Fierbinți”!

Îndrăgitul actor de film, dar și de televiziune, devenit celebru în ultimii ani datorită personajului Firicel, pe care îl joacă în „Las Fierbinți” (PRO TV), este un om cu o poveste de viață aparte. A lucrat pe șantier, în mină, a fost dansator la „Doina Gorjului“ și iubește aceeași femeie de la vârsta de 16 ani. Luni, de 1 iunie, Toma Cuzin a împlinit 43 de ani.

a

Toma Cuzin, alias Firicel din „Las Fierbinți”, pare și în viața reală un personaj de film. A avut slujbe de tot felul pentru a câștiga bani înainte de a deveni actor. “Am fost dansator la «Doina Gorjului», miner, electrician, agent imobiliar, bucătar, gardă de corp și altele. Am lucrat miner un an și jumătate, după care m-am transferat ca dansator. M-am transferat în interes de serviciu, din funcția de miner, în funcția de balerin”, a povestit Toma Cuzin.

Meseriile pe care le-a practicat cu mare plăcere l-au ajutat foarte mult în cariera de actor, de mai târziu. „Capeți o ușurință de a te adapta oricărei situații, te transpui mai ușor în pielea personajului”, spune actorul, născut în Drăgănești-Olt.

Distribuția serialului Las Fierbinți

Toma Cuzin: „Nu mă aşteptam la un asemenea succes”

Din 2012, Toma Cuzin (n.r. Cuzin este prenumele, a fost botezat așa după nașa lui, Cuzina) se confundă cu personajul Firicel, din serialul de mare audiență “Las Fierbinți”. Iată ce spune despre acest rol complex. „Mi l-am asumat, mi-am asumat orice. Dacă se termină serialul, voi face altceva, chiar dacă în memoria colectivă poate voi rămâne Firicel. Dar oamenii uită mult mai repede azi decât acum 20-25 de ani, pentru că au acces la mult mai multe informaţii şi lumea se schimbă mult mai repede. Nu mă aşteptam la un asemenea succes, nu mi l-am asumat şi nu cred că mi-l voi putea asuma vreodată. Dar e mult spus succes, am căpătat un anumit tip de popularitate, iar pentru asta nu eşti pregătit niciodată. Eşti pregătit poate doar dacă asta îţi doreşti dintotdeauna. Eu încă n-am învăţat să fiu omul de succes. După <<Las Fierbinţi>> am făcut <<Aferim>>, am făcut <<Comoara>>, <<Bucureşti Non-Stop>>, <<Pronunţare>>, <<Moromeţii>>”, a povestit Toma Cuzin într-un interviu pentru ziarul Adevărul.

Cuzin și Cristina Toma, alături de cei doi copii ai lor, la premiera peliculei “Comoara”foto: Facebook

Soția lui Toma Cuzin este artist plastic. Au împreună doi copii

Toma Cuzin s-a îndrăgostit de Cristina pe când avea 16 ani, iar de atunci n-a mai văzut în fața ochilor altă femeie. “Am cunoscut-o pe un lac, unde se duceau copiii să facă baie. Am văzut-o şi trei ani n-am mai văzut nimic în faţa ochilor”, povestea actorul pentru Adevărul. Cristina Toma este artist plastic și au împreună doi copii, o fetiță și un băiețel. În 2015, cei doi soți au jucat, alături de fiul lor, Nicodim, în pelicula “Comoara”, regizată de Corneliu Porumboiu, iar la premieră a venit toată familia, în formulă completă.

Fotografii: BLITZ

Iată ce își amintește Firicel despre începutul relației cu Cristina. „Eu eram miner şi intrasem într-o familie de artişti, de oameni de cultură, mama ei era profesoară, tatăl ei era inginer, iar ea, artistă. Îţi dai seama cum eram eu… La întâlnirile cu ei nu trebuia să se vadă şi să se simtă… Cumva, am reuşit să-i păcălesc până n-a mai fost nevoie să mă prefac în faţa lor. Ei m-au plăcut oricum, am avut o relaţie foarte bună. Mama ei, fiind profesoară de Română şi Franceză, chiar m-a învăţat gramatică. Mă hotărâsem să dau la Sport şi mama ei m-a învăţat să vorbesc, să scriu cât de cât corect şi aşa am intrat la Facultatea de Sport, dar nu am terminat-o, pentru că în 2002 m-am apucat de Actorie”, a povestit Toma Cuzin pentru Adevărul.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com