Toma Cuzino, despre dramele vieții sale. De ce nu este Firicel din Las Fierbiniți fericit: “Când știu ce se îmtâmplă în jurul meu…” - RADIO FX NET

Toma Cuzino, despre dramele vieții sale. De ce nu este Firicel din Las Fierbiniți fericit: “Când știu ce se îmtâmplă în jurul meu…”

Toma Cuzino este unul dintre cei mai mari actori de la noi din țară. Celebrul Firicel din comedia Las Fierbinți se bucură de mare succes acum și a ajuns să fie iubit de o mulțime de oameni, dar puțini știu prin ce a trecut de-a lungul vieții și câte sacrificii a făcut pentru a ajunge unde este acum.

Firicel, despre greutăți și sărăcie

Toma Cuzino, cunoscut drept Firicel din Las Fierbinți, este unul dintre cei mai iubiți actori din țară. Dacă acum este celebru și pare că are tot ce își dorește, actorul recunoaște că nu i-a fost deloc ușor să ajungă aici și a făcut multe sacrificii de dragul meseriei sale.

A fost un copil sărac, ce de la vârsta de 11 ani și-a luat viața în piept și a plecat să muncească. A lucrat pe șantier, a fost electrician și miner, iar apoi a ajuns în Capitală, unde avea să i se întâmple cel mai frumos lucru. Recunoaște că la început nu a avut niciun vis și nu știa ce își dorește să facă, dar la 16 ani a cunoscut-o pe femeia cu care este și acum, cea care i-a schimbat viața și l-a ajutat să se mute în Capitală.

“Nu m-am gândit niciodată să fiu actor, nu aveam visuri, nu-mi doream nimic, poate doar să ajung să-mi fac o familie. Cred că mi-am dorit dintotdeauna o familie. Ştii cum e, fiecare visează la ce nu are sau la ce i-a lipsit cândva. Nu-mi aduc aminte să fi visat la ceva, să-mi fi propus să ajung cineva.”, a mărturisit Firicel pentru Adevărul.

De ce doarme Firicel doar 4 ore pe noapte

Firicel nu a uitat niciodată de unde a plecat, de satul Peștiștani, unde s-a cunoscut și cu soția lui. Actorul recunoaște că îl leagă multe de locul în care a crescut și cel mai tare îl doare când se gândește la sărăcia în care încă trăiesc oamenii de acolo. Este mândru că încă are empatie și nu se poate bucura când știe că unor le este atât de greu.

“Am momente de fericire, dar sunt un om bucuros. Mi-e greu să fiu fericit când ştiu ce se întâmplă în jurul meu, mi-e greu să fiu fericit când ies din satul ăsta şi văd oameni vai mama lor. Mi-e foarte greu să fiu fericit, poate că aşa sunt construit, dar să trăiesc cu bucurie pot.”, a mărturisit actorul pentru aceeași sursă.

Pentru a aduce o bucurie sătenilor, pentru a-i apropia pe aceștia mai mult de lumea filmului, organizează la Peștiștani, între 3 și iunie 2022, festivalul „Film în sat”. Speră că ai lui consăteni vor îmbrățișa experiența și vor rămâne cu amintiri frumoase.

Sursa: https://fresh24.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com