Top 3 cei mai secretoși bărbați din zodiac

1. Scorpionul

Toți nativii născuți în semne de Apă, și anume Racii, Scorpionii și Peștii, au partea lor de mister. Sunt amabili, deschiși, ușor prietenoși, dar planurile lor personale rămân întotdeauna un secret. În mod special, Scorpionul este cel mai secretos dintre toți bărbații cu semn de Apă. Știe cum să își ascundă sentimentele și dezaprobarea, dezinteresul sau disprețul atunci când îl deranjează cineva. Nici dragostea, nici preferințele și nici planurile de viitor nu le discută cu oricine. Preferă să vorbească puțin și să nu lase pe nimeni să îi citească gândurile.

a

2. Săgetătorul

Cu toate că semnele de Foc sunt considerate cele mai sincere, pentru că sunt foarte directe și se lasă mânate de impulsurile de moment, Săgetătorul este imprevizibil și are multe de ascuns. El știe că planurile lui nebunești sunt mereu criticate de persoanele prudente și serioase. Ca atare, preferă să nu vorbească despre ele și este o sursă necontenită de surprize. Iar dacă are probleme sentimentale sau probleme la serviciu nu știe cum să vorbească despre ele, pentru că nu îi place să se confeseze sau să ceară sfatul altora. Săgetătorul ține totul pentru el, convins fiind că se descurcă mai bine singur.

3. Vărsătorul

Semn de Aer, ai crede că Vărsătorul este la fel de ușor de citit precum Gemenii sau Balanțele. În realitate, bărbații din Vărsător sunt actori grozavi și știu să își ascundă cu multă dibăcie interesele, preferințele, iubirea sau gândurile intime. Chiar dacă vorbesc mult, spun bancuri, petrec și sunt în centrul atenției în orice grup, Vărsătorii se numără printre cei mai secretoși și ascunși nativi ai zodiacului. Niciodată nu știi ce vor face în momentul următor, dacă rămân lângă tine sau pleacă, dacă sunt serioși sau glumesc.

sursa: http://www.libertateapentrufemei.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com