AD

HOROSCOP

Top 3 cele mai conservatoare zodii

todaymai 8, 2017

Background
share close
AD
AD

Cele mai conservatoare zodii sunt cele pe care te poți baza la nevoie, dar trebuie să știi cum să le abordezi. Se știe că au o voință puternică și sunt încăpățânate, iar schimbările sunt adevărate drame pentru ele.

Pe primul loc: Taurul

Primul loc în topul cu cele mai conservatoare zodii este deținut de zodia Taurului. Nativul acestei zodii este statornic, pragmatic și echilibrat.

Elementul lui primordiat este Pământul, iar cei născuți în zodii de Pământ au rădăcini adânci, bine înfipte în tradiția și obiceiurile familiilor lor.

Dacă vrei să trăiești alături de un Taur, trebuie să trăiești după regulile lui, pentru că foarte greu va accepta vreo schimbare. Iubește confortul și viața patriarhală, liniștită și destul de monotonă.

Locul doi între cele mai conservatoare zodii: Fecioara

De câte ori nu ai auzit că Fecioarele sunt tipicare și că nu le scoate nimeni din rutina lor? Ei bine, da, nativii Fecioară sunt meticuloși și adoră să ”despice firul în patru” când se confruntă cu o problemă nouă.

Sunt prudenți și calculați, preferă să meargă pe drumul bătut de alții, decât să se aventureze pe o cale necunoscută.

Dar este de apreciat faptul că sunt raționali și că nu își asumă riscuri inutile. Alături de o Fecioară, nu vei avea niciodată surprize neplăcute!

Locul trei în top: Peștii

Nativii zodiei sunt recunoscuți pentru calitățile lor deosebite, pentru firea creativă și romantică, pentru generozitatea cu care se adresează celor din jur.

Cu spiritul lor filantrop, demonstrează că sunt oameni pe care te poți baza în împrejurările dificile.

Pentru ei, valorile umanitare, prietenia și dragostea de familie sunt adevărate principii de viață, ceea ce le oferă un loc sigur printre cele mai conservatoare zodii.

Chiar dacă sunt visători și idealiști, ei apreciază tradițiile și obiceiurile sociale cu care au crescut.

sursa:libertatea.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com