AD

HOROSCOP

Top 3 cele mai seducătoare zodii feminine

todaydecembrie 13, 2017 3

Background
share close
AD
AD

Astrele au înzestrat fiecare zodie cu trăsături frumoase și toate femeile au ceva misterios și atrăgător. Dar trei dintre zodii sunt cu adevărat irezistibile în ochii bărbaților. Află care este secretul lor și cum reușesc să seducă atât de ușor!

Femeia Scorpion
Șarmul misterios al femeii din zodia Scorpionului este irezistibil. Privirile ei promit multe, dar oferă atât de puțin în realitate. Tachinarea este secretul ei, când vine vorba de relațiile pasionale. Știe cum să întrețină curiozitatea și interesul unui bărbat, fără să îi dezvăluie mare lucru din viața ei. Dar tot ceea ce face în intimitate, o face cu o pasiune intensă, pentru că deciziile ei în dragoste sunt marcate de emoții și sentimente.

Femeia Gemeni
Curiozitatea, șarmul și optimismul femeii Gemeni sunt irezistibile pentru bărbații care adoră spiritele libere și dinamice. Nativa acestei zodii iese în evidență, chiar dacă nu vrea, și atrage privirile curioase ale bărbaților, dar are misterele ei pe care nu le poți descifra prea ușor. Femeia Gemeni este efervescentă, creativă și plină de fantezie. Nu te poți plictisi lângă ea, dar nici nu o poți îngrădi! Bărbații sunt fascinați de ideile ei spontane și de modul în care schimbă lucrurile din jurul ei.

Femeia Rac
Sensibilă, visătoare, romantică și plină de vino-n’coa, femeia Rac atrage cu privirile ei încărcate de promisuni și mistere. Îi place să fie curtată și prelungește mult momentul în care își deschide inima față de bărbatul care o dorește. Așteptarea plină de suspans, micile ei capricii și modul în care se alintă fac parte din recuzita obligatorie la primele întâlniri. Timpul petrecut alături de ea nu este niciodată monoton sau plictisitor, iar bărbații îi fac jocul!

sursa foto: 123rf.com
sursa:libertatea.ro

Ce este anxietatea si cum o putem invinge

Dacă sentimentele de anxietate sunt extreme, durează mai mult de șase luni sau afectează calitatea vieții, ar putea fi o tulburare de anxietate.

Tulburarea de anxietate poate afecta pe oricine la orice vârstă și este cea mai comună formă de suferință emoțională. Dacă suferiți de tulburare de anxietate, puteți fi deprimat în același timp.
Se întâmplă deseori ca persoanele care suferă de tulburare de anxietate să consume alcool excesiv sau să abuzeze de medicamente pentru a se simți mai bine, dar acest lucru va diminua doar simptomele lor pe termen scurt.
Simptome de anxietate
Anxietatea este foarte dificila de descris.
Ai putea simți că stai într-o clădire care se prăbușește cu o umbrelă pentru a te proteja, sau ca și cum ai fi rotit într-un carusel la o viteză de 100 km / h și nu poți face nimic pentru a il încetini. S-ar putea să simțiți fluturi în stomac sau ca și cum inima ta va fi nebun. Puteți avea coșmaruri, atacuri de panică, gânduri sau amintiri dureroase pe care nu le puteți reprima.
Puteți avea, de asemenea, un sentiment general de frică și anxietate, sau vă poate fi teamă de un anumit loc sau eveniment.
Diferența dintre anxietate și tulburări de anxietate
Anxietatea este un sentiment de frică simțit când vă confruntați cu o situație stresantă. Este normal să fiți neliniștiți când vă mutați într-un loc nou, aveți un loc de muncă nou sau faceți un examen.
Deși un sentiment neplăcut, anxietatea poate avea și efecte benefice. De exemplu, poate fi și o ambiție de a lucra mai mult și mai bine. Anxietatea normală este un sentiment care apare și dispare fără a influența viața de zi cu zi.
În schimb, dacă suferiți de tulburări de anxietate, sentimentul de frică vă însoțește la fiecare pas, într-un mod intens și debilitant. Această afecțiune vă poate împiedica să faceți ceea ce vă place. În cazuri extreme, vă poate împiedica să intrați într-un lift, să traversați strada sau să părăsiți casa și să o lăsați netratată, această condiție se va înrăutăți.

citeste continuarea pe pagina2 >>>

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com