AD

HOROSCOP

Top 3 zodii care trec prin mari dificultăți în vara anului 2022. Ghinionul se ține lanț de ele!

todayiunie 23, 2022

Background
share close
AD
AD

Top 3 zodii care au o vară dificilă

Locul 3: zodia Leu. Cu excepția lunii august, primele două luni ale verii vor veni cu multă treabă pentru nativii de foc. Au treabă cu sufletul lor!

Iunie va veni cu o adevărată trezire la realitate mai ales pentru cei care erau prea entuziasmați cu privire la anumite proiecte de viață. Conștientizează puțin mai greu că nu au făcut lucrurile corect la timpul lor.

Iulie aduce zgâlțâiri pe plan financiar. Leii sunt nevoiți să scoată niște bani din buzunar, bani pe care nu-i au. August e o lună ceva mai bună.

Locul 2: zodia Balanță. Balanțele sunt puse pe harță aproape toată vara. Veșnicile lor nemulțumiri și proteste nu vor mai fi tolerate de ceilalți.

Iulie este luna în care nativii de aer trebuie să se hotărască dacă vor să se integreze într-o colectivitate sau nu. Balanțele nu mai pot continua să fie super-individualiste.

În funcție de alegerea pe care o fac în iulie, august poate fi o lună de îndreptare sau de calvar mai ales pe plan sentimental. Așadar, mare atenție la luna lui Cuptor! Mulți nativi se pot frige!

Capricornii, într-o etapă proastă a vieții lor

Locul 1: zodia Capricorn. În încăpățânarea caracteristică acestei zodii, foarte mulți nativi se vor lovi cu capul de prag.

Dau de tot felul de dificultăți în primul rând în felul în care își exprimă ideile. Se pot accentua niște conflicte mai vechi pe care le-au ignorat sau pe care nici nu le-au observat.

Au de-a face cu tot felul de persoane, să le spunem ostile, mai ales la locul de muncă. Vibrația lor interioară nu îi va ajuta foarte mult, căci negativismul atrage și mai mult negativism.

Sfatul astrelor pentru Capricorni este să își cunoască limitările și să învețe să fie mai umili, dar să nu se lase umiliți!

Sursa: https://ombun.net/

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com