Top 4 zodii care în 2018 vor fi altfel decât sunt acum - RADIO FX NET

Top 4 zodii care în 2018 vor fi altfel decât sunt acum

În 2018 vor fi mai rele, mai bune, mai frumoase, mai înțelepte, mai speciale, mai hotărâte, mai romantice, mai certărețe… vor fi altfel decât au fost dintotdeauna.

Ele sunt cele 4 zodii care în 2018 vor fi complet schimbate!

FECIOARA. Nativul Fecioara va începea anul cu promisiuni noi, cu dorințe noi, cu decizii noi. Totul se va înnoi în viața acestuia la propriu, dar și la figurat.

De la persoana rece și distantă, de la persoana veșnic ironică, acea gică-contra, Fecioara va deveni ceva mai înțeleaptă, mult mai înfiptă, mult mai sinceră, dar mai dulce la vorbă.

Nu se va mai da la o parte de la nimic. Va risca mult pentru că în joc vor fi imaginea și cariera sa, chiar din prima lunii a lui 2018.

Prin vara anului 2018, nativul Fecioară e posibil să se stabilească departe, peste mări și țări. Va începe o viață nouă fără doar și poate.

LEUL. Nativul Leu a început deja schimbările, iar ele se vor definitiva în 2018. Va deveni mai prietenos, mai împăciuitor, mai prezent, mai perseverent.

Leul va avea succes pe toate planurile și se gândește serios să facă și o serie de schimbări fizice. Un nou look, un alt stil de viață, de ce nu câteva operații estetice pot apărea în planul Leilor dornici de așa ceva.

SCORPIONUL. Nativul Scorpion e recunoscut pentru intransigența sa. Este vehement, este bătăios, însă 2018 îl va prinde într-o notă ceva mai optimistă, ceva mai relaxată.

Nimeni nu îl va recunoaște pe Scorpion, căci va adopta o serie de comportamente și atitudini ale unor zodii ceva mai sensibile și mai răbdătoare precum Taurul și Vărsătorul.

Se poate vorbi, fără doar și poate, de o adevărată schimbare a Scorpionului. Atât el cât și nativul Leu e foarte probabil să facă niște mici retușuri la fizicul lor.

VĂRSĂTORUL. Vărsătorul a avut ultimii ani destul de grei. Va avea parte de schimbări substanțiale pentru care trebuie să se înarmeze cu răbdare și înțelepciune.

Cele mai mari schimbări vor apărea primăvara, undeva în luna aprilie, după jumătatea lunii mai exact.

E foarte probabil să își găsească un loc de muncă mult mai bine plătit, să nimerească într-un colectiv mai prietenos, mai armonios.

Pe plan personal vor exista o serie de schimbări în bine. În sfârșit, majoritatea viselor lor vor deveni realitate. Vor face o serie de concesii, de compromisuri și vor lua inițiativa în anumite situații extrem de interesante.

Se poate spune că anul 2018 este anul Vărsătorului în cea mai mare parte. Mici probleme de natură financiară ar putea apăra undeva în noiembrie, însă dacă reușesc să își facă provizii din timp nu vor avea de suferit.

sursa:teotrandafir.com

 

 

Legatura dintre emotii si organe

 

 

 

 

 

 

De mii de ani, medicina tradițională chineză a arătat că fiecărui organ din trupul nostru îi corespund anumite emoţii. Și medicina tradițională grecească vorbea despre legăturile ce există între organele trupului și emoții, și modul în care acestea din urmă ne pot influența starea de sănătate. Dacă emoțiile armonioase, benefice, stenice, contribuie la menținerea unei funcționări optime a organismului, emoţiile perturbatoare ce sunt trăite în mod repetat, un timp îndelungat, pot afecta organele corespondente.

Inima

Curajul, sinceritatea, iubirea și altruismul întăresc inima.
Vinovăţia, dezamăgirile, ura şi minciuna o slăbesc.
Potrivit medicinei greceşti, se poate muri exclusiv din cauza suferinţei (sau „de inimă rea”, cum se spune în popor). Inima este totodată cel mai cald organ al corpului, fapt ce-l face vulnerabil în faţa pasiunilor prea „fierbinţi”. Sistemele tradiţionale cataloghează aceste trăiri intense sub umbrela termenului de „febră efemeră”.

Gâtul şi tiroida

Gâtul este principalul centru de comunicare al organismului. Incapacitatea de transmitere a trăirilor spre exterior şi imposibilitatea de exprimare a sinelui vor cauza adesea probleme cu gâtul sau cu tiroida. În cazuri extreme, dificultăţile din această sferă pot duce şi la pierderea definitivă a vocii.

Gâtul reprezintă în acelaşi timp şi partea superioară a tractului digestiv. Tensiunile emoţionale şi anxietăţile pot să agite energia vitală de la nivelul acestui sistem şi să perturbe funcţiile ficatului, determinând creşterea acestuia din urmă şi blocarea ce poate apare la nivelul gâtului, dând senzaţia de „nod în gât”, denumită ştiinţific globus hystericus.

Valurile de tristeţe intensă şi tragediile pot cauza şi ele dificultăţi la înghiţire, în timp ce orice dezechilibru al tiroidei este legat de o problemă de exprimare a sinelui sau un conflict între percepţiile lumii interioare şi exterioare eu-lui.

Plămânii

Plămânii sunt organe importante, care lucrează strâns cu inima, fiind la fel de sensibili la diversele tipuri de emoţii. Senzaţia de sufocare (la propriu sau la figurat) cauzează afecţiuni ale plămânilor şi probleme respiratorii.

Legată de piept este şi demnitatea, care permite plămânilor să se extindă şi să funcţioneze corespunzător. Suferinţa neexprimată este şi ea puternic conectată la starea plămânilor – aşa se explică faptul că anumite boli de plămâni apar până şi în cazul nefumătorilor.

Creierul

Creierul se îmbolnăveşte în urma apariţiei unor dezechilibre majore ale unui alt organ, care va trimite semnale subtile că nu funcţionează corespunzător.

Persoanele colerice se agită, se irită, se inflamează şi se descarcă prin furie, invidie şi gelozie. Persoanele sangvine sunt înclinate către stări de bine, de plăcere şi de senzualitate. Cei melancolici sunt caracterizaţi de prudenţă, griji şi atenţie sporită, în timp ce flegmaticii de plictiseală, de ceață și letargie mentală, de lentoare sau își întunecă gândirea obiectivă prin sentimente excesive sau subiectivism. Cu toate acestea, problemele la nivelul creierului nu reprezintă întotdeauna efectele dezechilibrelor altor organe. Ele pot fi şi cauza generării unor afecțiuni în alte părți ale trupului, având în vedere faptul că gândurile noastre predominante pe care ajungem să le hrănim, ne afectează profund energia vitală.

Sânii

Afecţiunile sânilor au legătură cu situaţiile conflictuale (de multe ori din sfera de cuplu). Este interesant de văzut cum fiecare dintre cei doi sâni reacţionează la emoţii diferite.
Sânul drept este afectat puternic de certurile şi neînţelegerile cu ființa iubită, iar sânul stâng se află în legătură strânsă cu sentimentele materne şi relaţia cu propriii părinţi.

Splina

Bolile de splină apar în primul rând de la prea multe griji, muncă mentală excesivă şi concentrarea obsesivă pe un singur subiect.

Splina joacă un rol esenţial în digestia şi absorbţia substanţelor nutritive. Ajută la formarea sângelui şi a energiei. Este conectată la muşchi, gură şi buze, iar un eventual dezechilibru la acest nivel se va manifestă prin scăderea apetitutului, oboseală inexplicabilă, disconfort abdominal, scaune moi sau diaree, buze palide, scrâşnirea dinţilor pe timp de noapte, menstruaţie foarte abundentă sau senzaţie de oboseală a muşchilor.

Ficatul

Furia, resentimentele, frustrările şi irascibilitatea se numără printre factorii declanşatori ai bolilor de ficat. Stările de nervozitate blochează energia de la nivelul acestui organ.

Deoarece ficatul se află în conexiune subtilă cu tendoanele, unghiile şi ochii, persoanele cu probleme la ficat vor experimenta adesea simptome precum înroșirea ochilor, modificarea aspectului unghiilor sau apariţia unor senzaţii aparent inexplicabile de oboseală.

Atenţie: ficatul prezintă o legătură importantă şi cu ciclul menstrual, astfel încât durerile excesive din perioada menstruaţiei ar putea indica un eventual dezechilibru la nivelul acestui organ.

sursa:suntsanatos.ro

 

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com