Top 5 cei mai harnici bărbați din zodiac - RADIO FX NET

Top 5 cei mai harnici bărbați din zodiac

1. Capricornul

Îndemânatic, sârguincios, ordonat și responsabil, ai putea spune că bărbatul Capricorn este partenerul ideal. Este foarte harnic și se pricepe la o mulțime de reparații și amenajări prin casă. Doar că, de cele mai multe ori, ocupat cu treburile lui, uită să se mai și distreze!

2. Taurul

Se știe că este un bărbat ordonat și metodic, iar treburile casei reprezintă obiective foarte clare pentru un Taur. Își asumă toate activitățile grele în familie, dar când are chef de muncă, trebuie să ai și tu. Bineînțeles, după o zi întreagă în care a rezolvat și aranjat diverse, așteaptă o recompensă specială!

3. Scorpionul

Bărbatul Scorpion nu se dă în lături când vine vorba de muncă. Când are obiective clare, face totul singur. Dacă s-a stricat ceva prin casă, dacă vrea să renoveze sau să schimbe vechiturile, se apucă imediat de treabă. Îi place să stea în curățenie și confort și muncește pentru a le obține.

4. Fecioara

Nativul din Fecioară nu lasă nimic la voia întâmplării! Când e treabă de făcut, își suflecă mânecile până la cot și nu se lasă până nu termină. Este în stare să muncească ore întregi fără pauze, numai să vadă totul finisat și aranjat așa cum își dorește. Dar trebuie să fii lângă el pas cu pas, să îi urmezi instrucțiunile și să nu comentezi. Bărbatul Fecioară are impresia că el știe cel mai bine să le facă pe toate.

5. Balanța

Dacă are o motivație serioasă sau e prea multă dezordine în casă, nativul Balanță va trece la fapte. Va aranja totul singur, va da cu aspiratorul, va șterge praful și va aduna jucăriile copiilor fără să îi mai spui tu. Când vrea el, poate fi foarte harnic, dar trebuie să știi cum să îl convingi.

SURSA: http://www.libertateapentrufemei.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com