AD

HOROSCOP

Top 5 cele mai curioase trăsături ale persoanelor născute în aprilie

todayiunie 10, 2017

Background
share close
AD
AD

1. Sunt mai sensibili decât s-ar crede

Nativii lunii aprilie sunt activi și puternici, dau impresia că pot face față tuturor greutăților și nu se plâng niciodată. Cu toate acestea sunt mult mai sensibili decât s-ar crede și se lasă impresionați de durerea sau neputința celor din jur.

2. Sunt irezistibili în dragoste

Când se îndrăgostesc, persoanele născute în aprilie sunt în stare să ofere atât de multă afecțiune și pasiune, încât este imposibil să le reziști. Fiecare zi cu ele este o provocare în dragoste și îți oferă emoții pe care nu le-ai mai trăit niciodată.

3. Sunt imprevizibili și greu de stăpânit

Plini de energie, când sunt fericiți, gata să răstoarne munții din loc și să cucerească universul, persoanele născute în luna aprilie sunt în stare de orice pentru a avea succes. Rareori își fac planuri, pentru că nu sunt în stare să țină cont de ordine și reguli. Ei acționează sub imperiul impulsului și dau dovadă de mult curaj.

4. Cea mai mare teamă a lor este respingerea

Oricât de încrezători și puternici ar părea, nativii lunii aprilie se tem să nu fie respinși, mai ales în dragoste. De aceea, nici nu se implică ușor într-o relație nouă, dacă au suferit deja un eșec. Ei au nevoie de mult timp pentru a-și vindeca rănile și pentru a-și recăpăta încrederea.

5. Sărbătoriții lunii aprilie, printre cei mai generoși

Persoanele născute în aprilie sunt destul de atente cu banii lor, dar nu sunt prea chibzuite și nici nu sunt avare. Dacă li se cere, îi ajută pe cei din jur cu bani fără să ceară nimic în schimb. Dacă ei au destul, sunt bucuroși să împartă și cu alții. sursa:  http://www.libertateapentrufemei.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com