Toți elevii și studenții revin în bănci! Anunțul oficial al ministrului Educației

Pandemia ne-a schimbat complet viața și a provocat o mulțime de pagube de la apariția ei și până acum. Educația a fost cea mai afectată, dar se pare că lucrurile încep să revină la normal. Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, anunță că elevii și studenții revin în bănci din toamnă.

a

Se deschid școlile și facultățile

Se vorbește tot mai mult despre revenirea elevilor în bănci de la data de 13 septembrie, având în vedere că situația în țara noastră este din ce în ce mai bună în ceea ce privește pandemia. Astfel, Sorin Cîmpeanu a declarat clar că nu ia în calcul în acest moment alte scenarii și susține doar întoarcerea la modul de învățământ fizic.

Astfel, dacă situația nu se complică, nu se gândește la niciun scenariu de funcționare. Mai mult, Cîmpeanu spune că susține și revenirea studenților la facultate, pentru că unitățile de învățământ sunt locurile în care se respectă cel mai bine regulile de prevenire a răspândirii virusului.

“Mă pronunţ, cât se poate de clar, în favoarea deschiderii şcolii cu prezenţă fizică pentru toţi elevii, fără scenarii de funcţionare. Am dreptul să manifest acest optimism, luând în considerare orice alte variante vor apărea din evoluţia epidemiologică”, a declarat, marţi, ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com