Toți oamenii prezenți la priveghiul lui Petrică Cercel au venit îmbrăcați în alb. Mașina funerară care l-a adus la cimitir are aceeași culoare / VIDEO

Familia lui Petrică Cercel are o mare dorință către toți cei care l-au iubit și l-au apreciat pa cântăreț. Cei prezenți la priveghi și înmormântare trebuie să vină îmbrăcați obligatoriu în alb, iar asta deja se respectă. Toți cei care au ajuns astăzi la cimitirul Ghencea au venit îmbrăcați în alb, inlusiv mașina mortuară a avut aceeași culoare.

Toți oamenii care au venit astăzi să-i aducă un ultim omagiu lui Petrică Cercel au respectat dorința familiei, aceea de a se îmbrăca în alb, astfel că la cimitirul Ghencea cei prezenți au purtat haine albe. Mai mult de atât, inclusiv mașina care a adus trupul fără viață al manelistului a fost de aceeași culoare.

Familia a luat această decizie doarece vor să-l păstreze pe manelist mereu viu în sufletul lor, dar și pentru că ei spun că acum Petrică Cercel e un înger, iar din acest motiv au ales ca cei prezenți la cermonia de înmormântare și la priveghi să vină așa îmbrăcați.

,,Nu mi-aș fi dorit niciodată să scriu aceste cuvinte despre acest om care a fost un exemplu pe acest pământ, dar din păcate soarta a fost atât de crudă cu el si l-a luat de lângă noi!! Țin sa precizez că toți cei care vor fi prezenți la priveghiul Lui Petrică Cercel avem rugămintea de a avea cămașă albă sau tricou alb, Vă mulțumim pentru înțelegere Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris Daniel Ionescu, cameramanul maneliștilor, pe contul său de Facebook.

Urelete de durere lângă mașina funerară

Zeci de oameni îmbrăcați în alb s-au pus lângă mașina mortuară care a oprit în fața capelei cimitirului din Ghencea, acolo unde își va dormi somnul de veci Petrică Cercel. Cu toții s-au așezat lângă sicriul cu trupul fără viață al manelistului și și-au urlat durerea după moartea cântărețului.

Familia artistului e devastată de durere, iar copiii cântărețului au strigat de durere și au vărsat lacrimi amare lângă corpul fără viață al părintelui lor, plecat dintre noi în urma infecției cu noul coronavirus.

Mâine, Petrică Cercel va fi înmormântat, iar familia și toți cei dragi își vor lua adio de la cel pe care l-au iubit cel mai mult.

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com