Totul despre ascendentul în zodia Berbec. Cum se schimbă viața persoanelor dominate de foc

Persoanele cu ascendentul în zodia Berbec sunt extrem de active, ambițioase și au o forță, dar și o tărie de caracter exemplare pentru cei din jur. Îți spunem tot ce trebuie să știi dacă ai ascendentul în acest semn zodiacal.

a

Înainte de a face analiza ascendentului, să explicăm pe scurt ce este, de fapt, acesta și cum se poate afla? Fiecare persoană are, de fapt, două zodii: una natală și una în devenire.

Oamenii preiau foarte mult din zodia în ascendent pe măsură ce înaintează în viață. Unii astrologi susțin că ascendentul își spune cuvântul de la vârsta de 27 de ani, alții că acesta este vizibil după 30 de ani.

Ascendentul în zodia Berbec: aspectele pe care e bine să le știi

Pentru a afla ce ascendent zodiacal ai, trebuie să știi data nașterii tale, ora exactă la care te-ai născut, dar și localitatea. Calculează-ți aici ascendentul zodiacal.

Acestea fiind clarificate, să vedem cum sunt persoanele care se nasc cu ascendentul în zodia Berbec. Acești oameni sunt foarte paroliști și țin destul de mult la glume, însă cu toată pofta lor de comunicare, ei pun preț pe fapte.

Vor să se remarce prin realizările lor și de cele mai multe ori nu au nevoie de recomandări dacă vor să ajungă undeva, căci faptele vorbesc despre ei.

Berbecii pot fi agresivi

Sunt oamenii rezistenți la efortul prelungit, cei care se descurcă de minune mai ales în situațiile de criză. Sunt curioși, extrovertiți și implicați puternic sufletește atunci când cred în ceva.

Au o memorie destul de bună, dar ea funcționează pe termen scurt, căci cei cu ascendentul în Berbec nu sunt adepții planurilor pe mai mult timp, deci nu sunt nici pe departe cei care să facă programe cincinale.

Pot fi ușor de scos din sărite, iar la nervi pot fi agresivi verbal, dar și fizic. Să nu uităm că Berbecul este zodie de foc și, ca mai toate zodiile de foc, se aprinde foarte repede. Am putea spune că se stinge și repede, dar în cazul Berbecului nu se aplică același lucru, fiind ceva mai pasional față de Săgetător, căruia îi trece repede pofta de rebeliune și scandal.

Cu alte cuvinte, Berbecii țin mai mult supărarea, căci focul din interiorul lor poate fi destul de greu de stins. În dragoste, Berbecii sunt la fel de pasionali și pot fi destul de geloși, însă sunt romantici și afectuoși în aceeași măsură.

Sursa: fanatik.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com