Totul despre nunta dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Au semnat un contract prenupțial

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău plănuiesc să se căsătoarească. Ba mai mult, cei doi au pus la punct toate detaliile despre nuntă. Gabi Bădălău i-a dăruit vedetei și un inel prin care să marcheze logodna, o bijuterie în valoare de peste 30 de mii de euro. Totuși, Bianca Drăgușanu nu poartă inelul pentru că vrea să fie precaută, dar și din cauza superstițiilor.

Totul despre nunta dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Au semnat un contract prenupțial
Totul despre nunta dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Au semnat un contract prenupțial

Motivul pentru care Bianca Drăgușanu nu vrea să poarte inelul de la Gabi Bădălău este reprezentat și de faptul că ea nu vrea ca acest lucru să afecteze și mai mult relația dintre viitorul ei soț și Claudia Pătrășcanu, după cum au declarat sursele pentru cancan.ro. De asemenea, cei doi viitori soți vor să fie foarte precauți atunci când vor face marele pas, așa că au semnat și contract prenupțial, în care vedeta a fost de acord cu toate condițiile impuse de părinții lui Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se căsătoresc

Când vine vorba de nunta lor, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu nu se zgârcesc și sunt adepții opulenței. Cei doi vor avea parte de o nuntă dublă de 1 milion de euro. Pentru a nu supăra pe nimeni, Bianca și Gabi plănuiesc să aibă două petreceri de nuntă, una în Grecia și una în București.

Viitorii soți au rezervat deja două vile pe o insulă din Grecia pentru prietenii lor apropiați. La marele eveniment vor fi prezente 40 de persoane, care vor ajunge la destinație cu un charter, închiriat special. Cel care se va ocupa ca atmosfera să fie una de distracție va fi nimeni altul decât Florin Salam.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, nuntă dublă în România și Grecia

În ceea ce privește cea de-a doua nuntă, locația este ținută secretă. Se știe doar că va fi într-un palat de lângă București, iar fosta soție a lui Alex Bodi a cerut ca acesta să fie decorat cu flori naturale, care au costat peste 40 de mii de euro. În plus, buchetul miresei va fi coborât dintr-un elicopter.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au ales să organizeze și în Capitală o petrecere pentru cunoscuți și pentru presă. La această petrecere, Bianca și Gabi vor să îl aducă pe Nikos Vertis căruia i-au plătit 100 de mii de euro, ci nu 120 de mii de eruo, cum ceruse artistul inițial. Nașii celo doi vor fi prieteni de-ai lui Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău își doresc un copil

Și cum un asemenea eveniment grandios are nevoie și de o mireasă care să se ridice la nivelul aștepărilor, Bianca Drăgușanu va merge, la sfârșitul lui iunie, la Paris, împreună cu sora lui Gabi, pentru a proba rochia de mireasă perfectă. Rochia de mireasă pe care o va purta Bianca Drăgușanu este semnată de Elie Saab și costă peste 40 de mii de euro.

În plus, Bianca Drăgușanu va avea șase domnișoare de onoare care vor fi îmbrăcate în rochii identice. Ba mai mult, pe lângă faptul că pregătirile pentru nuntă sunt în toi, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău își doresc și un copil. Cei doi au mers la o clinică de fertilizare in vitro din Turcia. Cuplul își dorește ca minunea să se întâmple înainte de nuntă, potrvit sursei citate mai sus.

Data nunții dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu este cunoscută, dar sunt șanse mari ca marele eveniment să aibă loc în luna august.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com