AD

ACTUALITATE

Totul este ,,Cât mai lejer” cu EMAA și Macanache

todayiunie 20, 2023 6

Background
share close
AD
AD

Dacă timpul e la noi, nu o să ne împiedice.

Ce îți poți dori mai mult decât artista cu voce învăluită în mister și versuri care să îți aline orice moment de cotitură în viață, EMAA, alături de maestrul flow-ului și al lejerității în rime, Macanache, în aceeași piesă? ,,Cât mai lejer” e o piesă care vorbește de la sine, cu un instrumental cald, împăciuitor, ca o rază de soare, care povestește despre momentele de respiro în care ne limpezim mintea și sufletul. 

EMAA x Macanache – Cât mai lejer https://www.youtube.com/watch?v=ERWJRDXML8E

Piesa a fost scrisă de EMAA, Macanache și Alexandru Turcu, care s-a ocupat și de producție. 

“Piesa asta are o viață a ei separată și am senzația că am scris-o în somn. E așa de veselă, încât obiectiv, chiar îmi vine să mă ascult atunci când induc starea de lejer și lipsa oricărui stres, măcar pentru o vreme. A fost șlefuită alături de the Turcu, Darius Țăran, Maca (care a adus cu el un alt soi de lejeritate în sine) și sunt un om fericit tare, că trimit în lume azi așa piesă și așa stare.” ne spune EMAA. 

“EMAA e mișto, piesa e mișto, Turcu e mișto și eu sunt mișto. Restu’ e istorie.” ne spune Macanache.

EMAA este o artistă care își ademenește ascultătorii într-un univers unic cu ajutorul vocii ei pătrunzătoare. Într-o lume divizată de genuri muzicale, EMAA reușește să fie relevantă atât în mainstream, cât și în underground. Colaborările ei alături de Deliric & Silent Strike au pus-o pe harta fanilor hip-hop, în timp ce lansări precum “Sufletul Imun” și “Zburătorul” s-au bucurat de susținerea radiourilor naționale și locale. Vocea specială a artistei i-a adus colaborări cu cei mai apreciați artiști din țară, precum Carla’s Dreams, DJ Project, The Motans și VUNK, piese care au petrecut multiple săptămâni în fruntea topurilor radio. De curând, aceasta a avut și o colaborare alături de SATRA B.E.N.Z., ,,Prima zăpadă”, iar piesa sa ,,În fiecare seară, a fost în heavy rotation pe cele mai mari posturi de radio și în playlisturi populare Apple Music și Spotify. Ultimele sale lansări, ,,Poartă-mă” și ,,Razna”, sunt foarte îndrăgite de fanii artistei.  În plus, artista a colaborat cu HBO Max pentru coloana sonoră a serialului ”Spy/Master”, cu piesa “Free man falling”. 

Născut și crescut în capitala României, Macanache a îndrăgit încă din copilărie muzica și cultura hip-hop. Artistul a început să atragă atenția publicului în 2015, odată cu lansarea piesei ,,Ăsta sunt eu”. De atunci, Macanache a avut o ascensiune continuă atât pe scena muzicii urbane, cât și în mainstream, având la activ 9 albume de studio, albume ce conțin piese foarte îndrăgite precum ,,În fiecare zi”, ,,Șefu”, ,,Non Stop”, ,,La Mișto” și ,,Legea”. Datorită flow-ului său inconfundabil, a carismei și a poveștilor de viață transpuse în versuri, artistul a avut numeroase colaborări cu artiști precum Delia, Killa Fonic, NANE, Șatra B.E.N.Z., RAVA și COMA. 

Sursa: Global Records

AD

Written by: Balan Mirel Ovidiu

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com