Tragedie cumplită! Patriarhul Daniel a făcut anunțul tragic

„Am aflat cu multă întristare de tragicul accident feroviar petrecut în noaptea de 28 februarie spre 1 martie 2023 în apropiere de oraşul Larissa, în centrul Greciei.

În aceste momente extrem de grele pentru familiile celor decedaţi, dar şi pentru Preafericirea Voastră, adresăm acestora sincere condoleanţe şi Vă încredinţăm de întreaga noastră compasiune”, a transmis Patriarhul Daniel.

Patriarhul Daniel: „Suntem sufleteşte alături de cei răniţi”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române se rogă ca cei răniţi în accident să-l aibă pe Dumnezeu alături în aceste clipe tragice, astfel încât să se vindece:

a

„De asemenea, suntem sufleteşte alături de cei răniţi, aflaţi în spital, şi ne rugăm Milostivului Dumnezeu pentru grabnica lor vindecare.

Mântuitorul Iisus Hristos, Cel înviat din morţi, să odihnească cu drepţii sufletele celor care şi-au pierdut viaţa în acest cumplit accident, iar familiilor îndoliate să le dăruiască alinare şi întărire sufletească”, a mai spus Patriarhul Daniel.

Accident tragic în Grecia

Cel puțin 36 de persoane au murit și zeci au fost rănite după ce un tren de pasageri care se deplasa de la Atena către orașul Salonic, în nordul țării, s-a ciocnit cu un alt tren, de marfă, lângă Larissa, chiar înainte de miezul nopții.

Coliziunea a avut loc în momentul în care trenul de pasageri a ieșit dintr-un tunel în apropiere de Valea Tempe, un defileu care separă regiunile Tesalia și Macedonia.

Poliția a declarat că mai multe vagoane au ieșit de pe șine, iar cel puțin trei dintre ele au luat foc.

Se crede că multe dintre victime ar fi studenți universitari.

Guvernatorul regional al Tesaliei, Kostas Agorastos, a declarat că 250 de supraviețuitori au fost evacuați cu autobuze spre Salonic.

Coliziunea a fost atât de violentă încât primele două vagoane ale trenului de pasageri „nu mai există”, a declarat el pentru televiziunea Skai.

Supraviețuitorii au declarat că mai mulți pasageri au fost aruncați prin ferestre din cauza impactului. Unele victime au fost găsite la o distanță de până la 40 de metri.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com