AD

ACTUALITATE

Traian Băsescu, ajuns la vila din Primăverii. Primele imagini cu fostul președinte după externare

todaymartie 31, 2022 6

Background
share close
AD
AD

Au apărut primele imagini cu fostul președinte, Traian Băsescu, după ce s-a externat. A ajuns noaptea trecută acasă, la vila de protocol, unde ieri, soția lui, Maria Băsescu, a început deja să împacheteze și să mute bunurile din casă.

Ajuns la vila de protocol din Primăverii, Traian Băsescu se va pregăti acum să părăsească locuința. Totul după ce instanța a decis că a fost colaborator al Securității.

Traian Băsescu, ajuns la vila din Primăverii. Primele imagini cu fostul președinte după externare

În imaginile difuzate de postul de știri Antena 3, se vede că fostul președinte Traian Băsescu a ajuns la locuința din Primăverii cu mult după lăsarea întunericului. Acesta purta mască de protecție. Nu a făcut nicio declarație, deși jurnaliștii i-au adresat mai multe întrebări

Și chiar când Maria Băsescu evacua vila din str. Gogol, poștașul a adus înștiințarea de la SPP. Însă nimeni nu a răspuns.

”Dacă ați spus că e acasă, asta se numește refuz de corespondență, pentru că e prezentă (…) E divorțul între Băsescu și SPP”, a comentat poștaș.

Săptămâna trecută, Traian Băsescu a fost la Spitalul Militar pentru niște investigații, potrivit Antena 3. Luni, fostul președinte a plecat la Bruxelles. Dar miercuri, când a primit sentința instanței de colaborare cu Securitatea, fostului președinte i s-a făcut rău pe holul Parlamentului European.

A ajuns la spitalul din Bruxelles pentru investigații, s-a întors în țară, iar apoi a revenit la Spitalul Militar pentru alte investigații și a fost trimis la o clinică din Paris.

Traian Băsescu, oficial colaborator al Securității

Traian Băsescu a fost colaborator al Securității, a decis definitiv Înalta Curte de Casație și Justiție. Acum, fostul președinte este nevoit să plece din vila RAPPS în 60 de zile.

Decizia vine după ce Înalta Curte de Casație și Justiție s-a pronunțat în privința calității sale de colaborator al Securității, în data de 23 martie.

”Persoanele beneficiare de prevederile Legii nr. 406/2001 îşi pierd drepturile acordate de la data rămânerii definitive a hotărârii prin care s-a constatat definitiv că a avut calitatea de lucrător al Securității sau de colaborator al acesteia și, în consecință, contractul de folosință a locuinței încetează. În aceste condiții, atât titularul, cât și membrii familiei acestuia au obligația de a elibera locuința în termen de 60 de zile de la încetare.

În 2015, lui Traian Băsescu i s-a dat spre folosința gratuită vila situată în Str. Gogol nr. 2, sector 1 din Capitală.

În 23 martie, Înalta Curte de Casație și Justiție a respins recursul formulat de Traian Băsescu împotriva Hotărârii nr. 471/20.09.2019, pronunțată de Curtea de Apel București – Secția Contencios Administrativ și Fiscal, în sensul că a fost admisă acțiunea formulată de Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității și a fost constatată calitatea de colaborator al securității a fostului șef de stat.

Sursa: https://redactia.ro/

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com