Traian Berbeceanu: Am luat în calcul carantinarea unor zone din București

Noul prefect al Capitalei, Traian Berbeceanu, a declarat că ia în calcul carantinarea unor zone din București, în cazul în care va fi nevoie de introducerea altor măsuri.

Berbeceanu a spus la Gândul Live că a solicitat tuturor instituțiilor din Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență să prezinte o situație vizavi de evoluția pandemiei și necesitatea introducerii unor măsuri suplimentare.

„Am luat în calcul carantinarea, cel puțin în anumite zone. Nu vrem să se creeze însă o emoție publică, nu vrem să fie interpretate măsurile noastre într-un fel sau altul.Forțele de ordine vor fi direcționate în acest sens, al locurilor de joacă, inclusiv poliția locală, vor face verificări în acest sens”, a spus Traian Berbeceanu la pentru sursa citată.

Prefectul Capitalei a precizat că, în general, bucureștenii respectă măsurile impuse, iar forțele de ordine sunt prezente în teren pentru „a-i ajuta pe oameni, pentru a impune respectarea legii”.

Sursa: StirilePROTV

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com