Trei prietene la birou. Finalul este unul vanat! - RADIO FX NET

Trei prietene la birou. Finalul este unul vanat!

Georgeasca vine intr-o zi la birou si spune:

– Fetelor, aseara ma bag in pat cu barbatul sa facem si noi ceva si-i pun mana pe… stiti voi ce. Mai, si le avea reci ca gheata!

A doua zi, Ioneasca zice si ea:

– Fetelor, si eu m-am bagat cu barbatul in pat, i-am pus mana pe… stiti voi ce si erau tot reci ca gheata!

A treia zi, apare si Popeasca batuta mar, cu ochii vineti.

– Ce-ai patit, draga?

– Pai, ma bag si eu in pat cu barbatul ii pun mina pe… stiti voi ce… si ce sa vezi!? Fierbinti, fierbinti rau! Atunci zic: “Draga, ce fierbinti sunt ale tale! Ale lui Georgescu si Ionescu sunt reci ca gheata!” sursa:bzi.ro

Cursul vieții tale depinde doar de gândurile pe care le ai

Viața noastră depinde de gândurile noastre. Psihologii sunt de părere că gândurile emană o energie foarte puternică. Aici trebuie de menționat că nu este vorba de gândurile haotice, ci de cele care ne tulbură conștiința. Doctorii sunt de părere că pentru echilibrul nervos și fizic, trebuie să ne învățăm să gândim concentrat și conștient. Să gândești conștient înseamnă să îți controlez gândurile și să ai grijă ca acestea să nu aibă un caracter distrugător.
Se poate întâmpla ca gândurile pe care le avem nu doar să ne indispună, dar să fie capabile să provoace anumite boli. Psihologii susțin că există o anumită legătură între problemele fiziologice și intelectul omului.
Lipsa sensului vieții – este cea mai frecventă cauză a alcoolismului. Persoana care suferă de asemenea boală, trebuie să-și stabilească anumite valori, să reînceapă să vadă culorile vieții și să simtă bucuriile mici.
Persoana care își neagă capacități poate suferi de alergie. Acest pacient trebuie să înțeleagă că atât în interiorul nostru, cât și în exterior, există aceleași puteri pe care trebuie să înveți să le conduci.
Cele mai dese probleme cu vocea sunt semne ale faptului că acea persoană nu este capabilă să își apere drepturile. Trebuie să prinzi curaj și să-ți expui părerea, însă în același timp să analizezi la rece care sunt posibilitățile tale reale.
Din cauza suferințelor din dragoste apare astmul. Persoana care suferă de această boală trebuie să nu se supună influenței persoanei iubite, trebuie să învețe să trăiască după propriile valori.
Cei care nu cred în propria viață, nu sunt gata să se supună ritmurilor globale, tind să sufere de insomnie. Din acestă cauză, aceste persoane trebuie să-și amintească că nimic în această viață nu se întâmplă fără motiv. Din păcate, cei care nu dorm în perioada destinată pentru această activitate, nu vor putea să-și trăiască viața la maxim.
Dacă o persoană refuză să se dezvolte, nu vrea să-și continue viața într-un ritm mai activ, înseamnă că ea are picioare bolnave.
De cele mai multe ori, durerea și bolile de urechi apar la cei care nu vor să audă anumite lucruri. La nivelul subconștientului, copiii care nu vor să-și asculte părinții suferă de anumite boli de urechi. Părinții trebuie să fie alături de copilul lor, să-l mângâie. Totuși, puterea cuvintelor părinților poate înlocui ajutorul medical. Totuși, niciun medic nu va fi în stare să ajute acel copil, care se află într-o stare de presiune și care nu își dorește să audă anumite lucruri.
Persoanele care se reneagă pe sine, de regulă, suferă din cauza kilogramelor în plus. Aceste persoane sunt talentate de la naștere și au capacități speciale, însă slăbiciunea lor este că nu își pot stabil o cale anumită în care își vor dezvolta acest talent. Aceste persoane trebuie să se gândească mult asupra domeniului care le va permite dezvoltarea propriului talent.
Lipsa dorinței unei persoane de a comunica politicos cu cei din jur este prezentată prin tuse. Anume persoanele care au crize de tuse, de cele mai dese ori, au tendința să „latre” atunci când vorbesc cu cineva.
Pacienții, care nu doresc să treacă peste obidele din trecut, suferă de cele mai multe ori, de anumite tumori. Emoțiile negative și supărarea pe care o poartă în suflet, nu fac decât să distrugă și mai mult organismul unei persoane.
Este periculos să îți pui tensiune asupra propriei vieți cu supărările din trecut. Viața nu poate fi „corectată”, iar greșelile făcute în trecut nu trebuie să te chinuie.
Ridică capul în sus, zâmbește și trăiește-ți viața din plin!

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com