AD

HOROSCOP

Trei zodii cărora le place “să-ți dea peste nas”

todayfebruarie 6, 2017 2

Background
share close
AD
AD

Specialiștii spuncă persoanele care au încredere  foarte mare în forțele proprii și sunt echilibrate, nu simt nevoia să umilească pe nimeni, să jignească sau să arate cuiva cât de mult a greșit. La polul opus, sunt celelalte persoane care trăiesc pentru a da peste nas altora. Explicația? Au o problemă legată de încrederea în sine, sunt nesiguri pe ei, motiv pentru care fac glume proaste pe seama altora, sunt tot timpul în alertă atunci când cineva a greșit și au grijă să le atragă atenția în legătură cu eroarea lor cât mai zgomotos posibil.

Gemeni

Gemenii nu pot să tacă defel: sunt firi vorbărețe, aplecate spre studiu, însă destul de dezechilibrate încât să nu știu cum să-și gestioneze cunoștințele. Deseori, Gemenii devin confuzi în legătură cu ceea ce știu, se încurcă în date, cu toate acestea, nu ezită să-și susțină sus și tare ideea.

 

În cazul în care, la un moment dat, ai avut dreptate într-o discuție purtată cu un ”Geamăn”, acesta nu doar că te va aștepta la cotitură, dar te va urmări, doar, doar te va prinde cu ceva. Dacă nu îi iese, te provoacă într-o discuție dintr-un domeniu pe care îl stăpânește foarte bine și, la prima abatere, îți va da peste nas.

Fecioară

Fecioara este tot timpul în gardă și nu-i scapă nimic din ceeea ce se întâmplă în jurul ei, desi aparent este absentă. Disimulează izolarea, dar în realitate îi studiază pe toți cei din jur și nu există persoană despre care nu să aibă o părere și pe care, ulterior, să nu o pună la punct.  Analitică, vorbăreață, dar foarte nesigură pe ea, cea mai mare spaimă a Fecioarei este faptul că nu face față într-o dispută. Frica ei vine din faptul că, fiind deseori prea critică nu doar față de cei din jur, dar și cu ea însăși, se teme la rândul ei de judecata aspră a celorlalți. Pentru a-i contracara și a încerca să se ridice la nivelul celor pe care îi crede superiori este tot timpul prea serioasă, prea tăioasă și gata de atac. În paralel, aderă la nivelul acestora și  caută să intre în mintea lor, se interesează de lecturile, activitățile lor. În plus, le studiază foarte atent conturile de socializare, deși susține că nu o ”pasionează” acest curent sau o anumită persoană.  Pentru a reuși asta se apropie destul de mult de ei, iar când îi prinde pe picior greșit, Fecioara încearcă să-i pună la punct cu ascuțimea-i caracteristică.

Scorpion

Cea mai dură judecată este cea venită din partea Scorpionului. Este aspru, dar și iute la mânie, iar când se înfurie pe cineva, Scorpionul iese la atac cu toate armele din dotare. Bărbații își pun adversarii la punct prin agresiune fizică și verbală, în timp ce femeile îi umilesc doar verbal. Ferește-te de Scorpion, nu-l contrazice, pentru că nu-i place deloc asta, iar dacă se întâmplă să intri în vizorul lui, vei fi admonestat în cel mai dur mod posibil.

Nu se dă în lături de la nimic în a-ți da peste nas: va râde de modul în care te îmbraci, cum arăți,  cum vorbești, până la obiceiurile tale zilnice. Ce îl va scoate din sărite cel mai tare pe Scorpion este faptul că nu te poate controla. Știe exact ceea ce să spună ca să te atingă unde te doare cel mai tare și, atunci când te vede ”îngenuncheat” îți aplică lovitura de grație.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com