Trucuri pentru curățarea arsurii de pe fierul de călcat. Nu te-ai fi gândit la asta

Cum păstrezi în stare bună fierul de călcat și mai ales, ce faci atunci când prezintă urme de arsură. Iată câteva trucuri pentru curățarea arsurii de pe talpa fierului de călcat. Sunt soluții pe care le poți aplica și ca metodă de prevenție.

Trucuri pentru curățarea arsurii de pe fierul de călcat

Pentru a curăța arsura de pe fierul de călcat poți apela la soluții pe care le ai la îndemână, chiar în casa ta. Nu te costă nimic și sunt chiar metode practice pentru a rezolva o problemă cu care ne-am confruntat fiecare la un moment dat.

Zeamă de lămâie și bicarbonat de sodiu pentru arsura de pe talpa fierului de călcat. Stoarce o lămâie într-un bol, peste care adaugă o lingură mare de bicarbonat de sodiu. Cu pasta obținută freacă talpa fierului și apoi las-o să acționeze câteva minute. Foarte important: talpa fierului de călcat trebuie să fie rece. Îndepărtează apoi cu o cârpă.

Apă, oțet și bicarbonat de sodiu. Aceasta este o altă combinație pe care o poți folosi pentru a curăța arsura de pe fierul de călcat. Iată ce trebuie, mai exact, să faci: amestecă părți egale de apă și oțet, pune peste o lingură de bicarbonat de sodiu, apoi înmoaie o cârpă în soluția obținută și freacă talpa fierului.

Și detergentul de rufe ajută la curățarea arsurii de pe fierul de călcat. Înmoaie o cârpă în apă, stoarce-o, apoi presară peste ea o jumătate de cupă de detergent de rufe și freacă talpa fierului.

Ceară de lumânare pentru curățarea fierului de călcat

O modalitate mai puțin cunoscută pentru curățarea arsurii de pe talpa fierului de călcat este ceara de lumânare. De data aceasta fierul de călcat trebuie să fie pornit. Freacă o lumânare de talpă chiar pe zonele unde sunt arsuri. Șterge apoi cu o cârpă moale.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com