Tu știi la ce ești alergic? Topul alergiilor de care nu știm - RADIO FX NET

Tu știi la ce ești alergic? Topul alergiilor de care nu știm

Majoritatea alergiilor alimentare se dezvoltă ca urmare reacției la proteina conținută într-un aliment pe care-l consumăm des.

În fruntea listei se află grâul care irită pereții intestinelor, motiv pentru care nu e recomandabil nimănui, dar în mod special alergicilor.

Sensibilitatea la gluten poate genera dureri de cap și stări de spirit contradictorii care vor înceta odată cu scoaterea acestuia din alimentație – ne spune Dorin Cercel, medic primar alergolog. Mai nou, în lumea medicală există ipoteza că depresia poate fi un simptom al bolii celiace netratate, care începe să se manifeste deoarece pacientul este foarte sensibil la glutenul din grâu sau din alte cereale. Consumul glutenului îi poate afecta intestinul subțire, prin urmare dacă va elimina alergenul, va avea șanse de refacere a chimiei normale a creierului, punctează acesta.

De altfel, glutenul din făina de grâu este și una dintre sursele constante și masive de acidifiere a sângelui și bineînțeles, nu singura.Un articol lămuritor în această privință a fost publicat pe site-ul AQUI AHORA și poate fi citit aici.

Care sunt alimentele care generează cel mai mare număr de alergeni?

Doctorul Georgiana Savu, consultantul AQUI AHORA răspunde: ’’În top se află produsele lactate, în special brânza și iaurtul la care multe persoane sunt alergice și nu știu. Alergii se mai pot înregistra la portocale, ouă, alimente cu drojdie, ciocolată, scoici, nuci, soia, roșii, ardei gras, cartofi, vinete. Alte persoane sunt alergice la ceai și cafea, deși poate părea ciudat, în timp ce alcoolul crește sensibilitatea alergică la orice aliment consumat.’’

Cum recunoaștem o alergie?

Dacă suferi de schimbări zilnice de dispoziție, răceli frecvente, eczeme, astm bronșic, infecții ale urechilor, rinită, probleme digestive, atunci este cât se poate de posibil să suferi de o alergie alimentară.

Depistând alergia, ai rezolvat o jumătate de problemă. Dacă ești atent la alimentele pe care le consumi și la felul în care reacționezi după ingerarea acestora, ai rezolvat întreaga problemă, pentru că le poți scoate complet din alimentație timp de o lună, și apoi să le reintroduci puțin câte puțin, rotindu-le la 4-5 zile pe fiecare. Din păcate, marea majoritate a alergenilor nu produc simptome imediate, ci au efect cumulativ și întârziat, fapt care le face dificil de detectat. Cu cât ai alimentele din frigiderul tău sunt mai diversificate cu atât ai șanse mai puține să dezvolți o alergie, spune dr. Georgiana Savu.

Una dintre metodele care și-au dovedit eficiența în tratarea alergiilor de orice fel este biorezonanța. Specialiștii Bicom-Optima de la DERMAVITAL depistează și tratează cu succes alergiile. Mai multe amănunte poți afla din articolul ’’Biorezonanța – medicina viitorului’’, publicat pe site-ul AQUI AHORA aici.

Aceste alergii produc modificări mintale și emoționale lucru dovedit clinic și științific.

Alergiile sunt periculoase nu atât prin ele însele, ci pentru că încearcă din greu sistemul imunitar. Dacă îl vor găsi slăbit, se vor instala ușor și-l vor slăbi și mai mult!

Într-un articol viitor vom reveni cu informații noi, privind legătura dintre alergii și autism.

Articol scris de Adriana Caranfil

SURSA: http://aquiahora.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com