Tudor Sișu, confesiuni după șase ani de pușcărie! «Mama nu a venit niciodată să mă vadă la închisoare»

Tudor Sișu (43 de ani) a făcut confesiuni tulburătoare despre anii petrecuți în pușcărie. Fostul membru al trupei La Familia șochează și spune că a avut mai multă libertate în închisoare decât afară!

Tudor Sișu, fostul membru al trupei La Familia, a fost de trei ori la închisoare. Primele probleme cu legea au apărut în anul 2003. Tudor Sișu a ajuns pentru prima oară după gratii după ce polițiștii au descoperit droguri chiar în apartamentul artistului. A fost eliberat mai târziu, în octombrie 2005, pentru ca la doar un an distanță să ajungă din nou după gratii.

În 2006, Tudor Sișu a fost arestat sub acuzația de trafic de droguri. DIICOT a susținut atunci că artistul, alături de alte persoane, a vândut heroină în București. Dacă în primele două dăți artistului nu i-a fost atât de greu în penitenciar, a treia oară când a fost încarcerat Sișu a simțit dorul de cei doi copii ai săi.

”Nu mă plâng. Ultima oară am ajuns la închisoare acum 10 ani. Am fost de trei ori la închisoare. Eu am fost mai liber la închisoare decât în afară de multe ori. A fost un moment când eu mi-am dorit să merg la închisoare. A treia oară însă a fost o chestie veche, pe care nu am putut s-o evit. A fost greu a treia oară, se schimbase viața mea, eram relativ cuminte, aveam deja doi copii, din care unul avea o lună. A fost ciudat emoțional. Atunci aveam planuri, începusem să îmi dau seama ce vreau să fac, dar nu mai puteam să mai opresc ce se întâmplase. Eram supărat! Nu mai voiam să mai pierd timpul! Îți pierdeai viața! Mă gândeam că trebuie să ies de aici cât mai repede! Mama nu a venit niciodată să mă vadă la pușcărie. Era plecată din țară când am intrat prima oară la pușcărie. A doua oară s-a și supărat un pic pentru că am intrat din nou la pușcărie“, i-a mărturisit Tudor Sișu lui Mihai Ghiță, în emisiunea  online „În oglindă”. 

Drama lui Tudor Sișu: ”Nu mi-am cunoscut tatăl!” 

Fostul rapper de la trupa La Familia a mai trăit o dramă! Sișu nu a avut niciodată ocazia să-și cunoască tatăl și nici nu va mai putea face acest lucru, pentru că din decembrie anul trecut acesta nu mai este printre noi. „Nu am avut ocazia să vorbesc cu el! A murit în decembrie anul ăsta, deci nu-l cunosc. Sora mea vitregă îl cunoaște, eu nu. Nu m-am întâlnit niciodată cu el. Am aflat la două săptămâni că a murit, au fost sentimente pe moment, dar eu nu cred că oamenii mor.

Eu consider că am fost lăsat să trăiesc cum vreau eu. Când am sărit calul am fost protejat de el, chiar și când am fost trimis la închisoare. Eu am fost mai liber la închidoare decât afară de multe ori. A fost un moment când eu mi-am dorit să merg la închisoare”, a mai adăugat cunoscutul rapper.

Sișu a rememorat și clipe din copilăria petrecută în vestitul cartier Sălăjan. „Tudor a crescut bine! Ținând cont că erau anii ‘80, am avut acces la tot felul de lucruri, am fost răsfățat din punctul ăsta de vedere al lucrurilor, deși mama mea era dură. Îmi aduc aminte că erau vremuri când cheltuiam 100 de lei pe zi. După ‘90 a fost greu, în jurul meu de când am fost mic erau oameni care erau în afara legii cu multe lucruri. Asta da, crescând cu mama în domeniul hotelier. Erau oameni care se îmbrăcau diferit, care aveau mașini frumoase, care aveau ceasuri și făceau bani. În anii ‘80, eu am crescut în spatele blocului și acum țin minte. În prezent, mi se pare foarte ciudat când ies afară și trec prin cartier, când eram mic eram trezit de glasul copiilor, având geamurile deschise. Ieșeam și eu cu ei, cred că în spatele blocului meu eram zilinic 50 de copii. Aia era strada noastră!”, a mai spus Sișu.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com