TZANCĂ URAGANU, ACUZAȚII GRAVE LA ADRESA NARCISEI MOISA: „SĂ VADĂ TOATĂ LUMEA MESAJELE PE CARE MI LE TRIMITEA MIE NARCISA” + REACȚIA LUI YOANNES: „CÂND VREODATĂ CREDEAI CĂ AI TU NAS DE REGINA ROMÂNIEI?”

Un nou scandal e pe cale să înceapă în lumea maneliștilor, de data aceasta protagoniștii sunt Tzancă Uraganu și Yoannes, soțul Narcisei Moisa. Nici bine nu s-au împăcat cei doi soți că deja au parte de alte probleme. Tzancă susține că despărțirea lor s-ar fi produs din cauza infidelităților manelistei și nu a soțului ei. Ba mai mult, arată dovezile în care artista îi trimite mesaje și-i spune că vrea să plece cu el. 

a

Tzancă Uraganu o atacă pe toate părțile pe Narcisa Moisa. Manelistul susține că a vorbit prin intermediul mesajelor cu artista și că aceasta i-ar fi sugerat să fugă împreună pe o insulă. Mai mult, Tzancă face dezvăluiri și cu privire la despărțirea dintre Narcisa și Yoannes, pentru care artista plângea cu lacrimi de crocodil în fiecare zi. Potrivit declarațiilor lăutarului, despărțirea s-ar fi produs din cauza infidelităților cântăreței și tocmai de aceea plângea ea și îl ruga pe soțul ei să o ierte și să se întoarcă la ea, și nu din cauza infidelităților lui.

„Dacă Ion ciobanul ăsta al lui Narcisa vrea să îi fac puțină reclamă, hai că o să-i fac și în curând o să vadă toată lumea mesajele pe care mi le trimitea mie Narcisa, așa că fiți pe vază că în scurt timp o să vă arăt adevărul. Ăsta e adevărul, pe care vi-l spun eu. Ce a spus el și ce a inventat a fost un fel de mască ca să acopere chestia asta ce a spus nevasta lui. Oricum el merită, că este un cioban, așa cum am spus.

Voi ieși în cel mai scurt timp cu probe și eu nu am de-a face cu femei măritate. În curând vă voi demonstra adevărul, nu ceea spune că l-ar fi prins ea pe el cu alta, ci invers. Dar chiar așa, nu v-ați dat și voi seama de ce-și cerea iertare? (…) Nu v-ați dat și voi seama? Cum să greșească un bărbat  și își cere iertare tot o femeie? Cum vine asta?  ”, a spus Tzancă Uraganu.

Tzancă Uraganu aduce dovezi care să-i susțină vorbele

La scurt timp, Tzancă Urganu a venit și cu probele despre care vorbea. Un filmuleț în care arată conversația dintre el și o persoană pe care o are salvată în telefon cu numele de Narcisa

Yoannes îi dă replica lui Tzancă Uraganu

Imediat cum a văzut story-urile, dar și filmulețul de mai sus, soțul Narcisei Moisa nu s-a putut abține și i-a lăsat colegului de breaslă mai multe mesaje.

” Ești mic rău! (…) Mi-a zis fata aia de ești pe toate site-urile de adulți. Ți-ai făcut familia de râs. Când vreodată credeai că ai tu nas de Regina României? Ești pradă ușoară pentru mulți.” , a fost unul dintre mesajele pe care Yoannes i le-a transmis lui Tzancă Uraganu

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com