TZANCĂ URAGANU, SNOPIT ÎN BĂTAIE DE UN INTERLOP DIN ROȘIORI. „A VRUT SĂ-MI IA BRĂȚĂRILE, CĂ ESTE UN FOMIST”

Cutremur în lumea maneliștilor. Tzancă Uraganu a fost bătut de un cunoscut interlop din Roșiori, iar artistul susține că acesta a vrut să-i fure niște bijuterii. Pe de altă parte, interlopul susține altceva și are cu totul altă poveste.

Tzancă Uraganu a fost snopit în pumni de un interlop din Roșiori, iar acesta susține că bărbatul i-ar fi cerut toți banii pe care îi avea la el, dar și brățările din aur. Artistul a povestit totul despre episodul șocant prin care a trecut.

”Am fost la bulangiul ăsta de G… am fost până acolo cu fata mea că au avut și ei o problemă, nu mai vreau să dau detalii. Și separat că a cerut bani de la mine și a vrut să-mi ia brățările, că este un fomist, a sărit la mine între 20 de inși care erau acolo. Când m-a văzut, singur, în altă parte, n-a mai sărit, n-a mai făcut nimic.

Să-i dau bani! Să știe toată lumea, să audă televiziunile, nu am de ce să mă feresc. Știe toată garda, știe… Pentru că eu sunt un om al legii, eu nu mă împotrivesc legii…”, a povestit Tzancă Uraganu.

Tzancă Uraganu, replici dure la adresa interlopului care l-a bătut

În live-ul făcut pe pagina sa de socializare, Tzancă Uraganu i-a adus replici dure interlopului din Roșiori, care l-a snopit în bătaie.

”Este și el pe live aici. Este tare în gură cu mine și este prost în meserie. Eu am fost acolo singur, nu am fost nici pe scandal, nu am fost pe nimic… Eu am fost singur și erau mai mulți. Bine, n-a fost ceartă cu ăilalți, doar cu ăsta și cu D… ăla, cu gura aia de iepure.

Să moară fata mea, domnul G…, dacă n-ai stat în genunchi cu ăia, care-i știi tu, că nu mai dau nume, nu vreau eu să vorbesc de oamenii ăia. Numai săbii de n-ai luat! Și dacă ai fost în stare să faci nimic în viața ta. Cu ce îngropi tu în bani, că ești proxenet? Ești un proxenet care faci bani din furăciuni și din… o ai pe prostituata aia, pe A… Ai vrut să-mi iei banii, ai vrut să-mi iei astea… Nu-i frumos ce încerci tu să faci. Ai dat zvonul că mi-ai dat… Ai sărit la mine, erați 20 de inși acolo, ia uite-mă ce m-ai desfigurat”, a mai spus Tzancă.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com