TZANCĂ URAGANUL SE ÎNSOARĂ?! CINE E SEXOASA CARE SE LAUDĂ CU INELUL PRIMIT DE LA MANELIST

După ce a fost prins în scandalul dintre cele două femei din viața lui, Lambada și Mădălina Miu, Tzancă Uraganu a întors pagina și a început o altă relație. Manelistul și-a făcut o nouă iubită, iar lucrurile par cât se poate de serioase. Mai mult, artistul a făcut chiar și pasul cel mare.

Tzancă Uraganul iubește din nou și este în culmea fericirii. Manelistul a uitat de fosta soție, Lambada, a uitat chiar și de Mădălina Miu și a început o nouă relație. Pe rețelele de socializare, acesta s-a afișat alături de proaspăta cucerire, o brunetă focoasă care pare că i-a furat inima.

Tzancă Uraganu, cerere în căsătorie

Celebrul manelist se laudă cu o iubită nouă. Pe rețelele de socializare au apărut mai multe imagini cu Tzancă Uraganul alături de o brunetă misterioasă. Se pare că cea care și-a găsit loc lângă artist este Alina Stoican, alias Marymar, un make-up artist cunoscut.

Relația celor doi este una cât se poate de serioasă având în vedere că manelistul deja a făcut pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie. Pe contul personal de Instagram al tinerei au apărut câteva imagini care i-au entuziasmat pe internauți. Alina Stoican a postat mai multe fotografii cu un frumos inel cu diamant, iar la descriere a scris „yes”, semn că a fost cerută în căsătorie și a spus un mare „Da”.

Imaginile cu inelul au fost urmate de o fotografie în care apare în brațele lui Tzancă Uraganul, lucru ce i-a dus pe toți cu gândul că el este cel care i-a oferit inelul. Se pare că cei doi sunt fericiți împreună și vor să ducă relația la un alt nivel.

Tzancă Uraganu și-a bătut fosta soție

Tzancă Urganau are câteva antecedente aduci când vine vorba de violența în familie. În urmă cu câteva luni, în mediul online, au apărut imagini cu Lambada, fosta soție, bătută și desfigurată. S-a vorbit atunci despre manelist ca fiind un bărbat violent, care în repetate rânduri a bătut-o pe cea care îi era alături.

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

Mai mult, artistul și-ar fi bătut fosta soție la cererea amantei, Mădălina Miu. Aceasta fiind una dintre condițiile de împăcare.

„Uitați, oamenii buni, ce hal de om este nemernicul de Tzanca Urganu!!! Un om fără Dumnezeu și fără scrupule. Și-a maltratat și bătut fosta soție pentru a avorta copilul lor!!! A fost forțată, bătută și obligată să și avorteze copilul!!!”, a fost mesajul care a însoțit fotografiile cu Lambada bătută.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE