Tzancă Uraganul, un șoc pentru ANAF. Ce au descoperit în conturile manelistului

Cei de la ANAF au avut un șoc total după ce i-au verificat conturile lui Tzancă Uraganul. Câți vani avea celebrul manelist și ce bunuri deține? Cântărețul i-a uimit pe specialiști.

Șoc pentru ANAF după ce a controlat conturile lui Tzancă Uraganul: ce au găsit în conturi?

Tzancă Uraganul pozează într-un milionar excentric. Acesta se plimbă numai cu mașini de lux, își permite aroganțe uriașe și fanii îl văd mereu îmbrăcat cu haine de ultimul trend. Cu toate astea, celebrul manelist nu deține niciun bun pe numele lui și nu are nicio sursă de venit.

Andrei Velcu a fost chemat din nou în instanță pentru că nu și-a plătit nicio amendă contravențională. Autoritățile locale din comuna prahoveană Bucov au cerut înlocuirea amenzii cu munca în folosul comunității.

Măsura se aplică în contextul în care bărbatul nu și-a plătit amenda în termen de 30 de zile, iar ANAF constata că acesta nu poate fi executat silit pentru că nu dispune de bunuri proprii și nu are venituri stabile.

Vedeta nu este la prima experiență de acest gen pentru că în 2019 strânsese contravenții în valoare de 28.146 de lei, iar Serviciul Public Ploiești a constatat că acesta nu poate fi executat silit.

”În motivarea cererii, petentul a arătat că intimatul nu a achitat în termenul prevăzut de lege amenzile în cuantum total de 28.146 lei, iar ca urmare a efectuării tuturor demersurilor legale prevăzute de Codul de procedură fiscală a reieșit faptul că acesta nu deține bunuri în proprietate și nici nu beneficiază de surse de venit, astfel că nu există posibilitatea executării silite prevăzute de dispozițiile Codului de procedură fiscală”, se arată în dosar.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com