ULTIMA ORA! Margherita de la Clejani, condamnată pentru că a condus drogată și a provocat un accident în centrul Bucureștiului

Margherita de la Clejani a fost condamnată de Judecătoria Sectorului 4 pentru că, în mai 2020, a condus drogată și a provocat un accident în centrul Capitalei. Fiica Clejanilor a primit o amendă penală de 16.000 de lei și are interdicție timp de un an să conducă orice vehicul.

a

În luna iunie, Poliția Rutieră a trimis dosarul la Parchetul Judecătoriei Sector 4, iar procurorul de caz – după o săptămână – a trimis dosarul în instanță.

”Condamnă pe inculpata Manole Myriam-Margareta la pedeapsa amenzii în cuantum de 16.000 lei, calculată prin înmulţirea unui număr de 200 zile-amendă, cu suma de 80 lei corespunzătoare unei zile-amendă,

pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe (fapta din 23.05.2020)”, potrivit deciziei Judecătoriei Sectorului 4.

Prin aceeași sentință, Margherita de la Clejani are interdicție timp de un an să conducă orice vehicul.

”Aplică inculpatei pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a conduce vehicule pentru care este necesar permis de conducere pe o perioadă de 1 an de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri”, se mai arată în decizia instanței.

Margherita de la Clejani trebuie să plătească și 2.375,65 lei, cheltuielile cu urmărirea penală și cu judecata dosarului ei. Trebuie

menționat că decizia nu este definitivă și poate fi contestată de Margherita de la Clejani și de procurori la Tribunalul București.

Margherita de la Clejani a provocat un accident pe bulevardul Șincai din Sectorul 4

Margherita – pe numele real Margareta Myriam Manole – a provocat un accident pe bulevardul Șincai din Sectorul 4, pe 23 mai 2020, în jurul orei 06.00, când se întorcea de la o petrecere la volanul unui Range Rover Evoque. Fiica fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a intrat atunci cu mașina într-un autoturism parcat.

Polițiștii au testat-o pe cântăreață cu aparatul DrugTest, iar rezultatul a arătat faptul că aceasta ar fi consumat opiacee. Margherita a fost dusă atunci la Institutul Național de Medicină Legală (INML) pentru analize.

După accident, Margherita a declarat că nu a consumat substanțe interzise și că a comis accidentul din neatenție, în timp ce „își făcea buzele”. Ea a spus chiar că se opune consumului de droguri, adăugând că este „o fire fantastică și entuziastă”.

”Margherita nu se droghează cu heroină. Margherita nu este o consumatoare de droguri. Sunt foarte bine. Arăt foarte bine. 90-60-90. 55 de kilograme. Sunt foarte fericită! Îi mulțumesc mamei că sunt în corpul acesta perfect.

Îmi place foarte mult să scriu, îmi place lingvistica. Lucrez foarte mult la proiectele mele. Mie îmi place foarte mult să scriu. O să scriu o carte.

În curând, voi lansa o colecţie de haine, cu inspiraţie din America”, declara Margherita. scrie gandul.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com